Dnevni horoskop predviđa da jednom znaku ples Jupitera sa drugim planetama donosi divan dan za ljubav, utiču i nove poslovne prilike, piše Lovesensa.

Drage Škorpije, vaša ljubav prema partneru ne poznaje granice i sami znate koliko vaš odnos postaje lep i uspešan.Mesec i Jupiter pomažu da stvorite još veću bliskost i sprečavaju da vaša ljubav bude na testu vremena i navika. Mesec i Sunce usamljenim Škorpijama stvaraju savršen period da vrate dozu romantike u svoj život, a zvezde su postavljene tako da nije nemoguće da iznenada upoznate srodnudušu.

Nema potrebe da tugujete za već učinjenim greškama na poslu, već je idealno vreme da pronađete način kako biste situaciju preokrenuli u vašu korist. Ukoliko osećate nezadovoljstvo na poslu , sada je pravi trenutak da potražite nov posao, probate zanimanja koja vas do sada nisu privlačila ili upišete neki kurs. Zvezde vam šalju bezbroj mogućnosti, pronađite najbolji način da ih iskoristite.

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. decembra 2017: sedmica zaljubljivanja i opasnog flerta

Ovan (21.3 - 20.4)

Posao: Već početkom perioda, Merkur, planeta biznisa i komunikacija kreće retrogradnim hodom preko vašeg astrološkog polja kontakata sa strancima, što znači da tri puta merite, a jednom sečete, pre nego što potpišete neki ugovor. U drugoj polovini perioda, bilo bi poželjno da obratite više pažnje na svoj odnos prema mlađim saradnicima.

Ljubav: Zbog pozicije Venere, planete ljubavi i novca u Strelcu, tokom ove nedelje rastu šanse da upoznate interesantnu osobu koja često putuje zbog posla. Aspekti vašeg vladaoca Marsa, simbola akcije i seksualnosti, krajem perioda, donosi vam strastveni susret sa nekim Ovnom, Škorpijom ili Jarcem.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Bik (21.4 - 21.5)

Posao: U vreme punog Meseca, oko 3. decembra, možete da dobijete zanimljivu ponudu za neki paralelni ili honorarni posao, moguće preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ipak, u drugoj polovini nedelje, trebalo bi da izbegnete potpisivanje ugovora, a ako ne možete, onda dobro proučite pravne aspekte.

Ljubav: Zbog ojačane pozicije Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, koji krajem nedelje ulazi u znak Škorpije, partner će najverovatnije pokušati da vam nametne svoju volju, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Ukoliko ste slobodni, na nekom rođendanu ili poslovnom skupu, krajem nedelje možete da upoznate atraktivnu osobu.

Zdravlje: Konzumirajte više tečnosti.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao: Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, upozorava da povedete više računa o svojim izjavama, naročito ukoliko ste prisutni u javnosti, zbog posla. Krajem nedelje, kada Mars, planeta sukoba ulazi u znak Škorpije, trebalo bi da izbegavate rasprave sa nadređenima. Prihvatite savet jedne Vodolije.

Ljubav: Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola flerta i komunikacija, koji upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi, upozorava da posle 3. decembra izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Slobodni predstavnici vašeg znaka, na nekom kraćem putu mogu da upoznaju osobu rođenu u vatrenom znaku.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Rak (22.6 - 22.7)

Posao: Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko strološke kuće posla, donosi vam mogućnost uspostavljanja ili obnove isplative saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Ipak, ovu nedelju iskoristite za neke preliminarne dogovore, naročito ako se radi o ragovoru sa nekim zemljanim znakom.

Ljubav: Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, rastu šanse da uđete u tajnu ili paralelnu vezu sa mlađom osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom, moguće Ribom ili Škorpijom. Ukoliko ste zauzeti, partner će krajem nedelje njajverovatnije pokušati da vam nametne svoju volju.

Zdravlje: Smanjite obroke.

Lav (23.7 - 22.8)

Posao: Početkom perioda, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja novca, planete biznisa i komunikacija, kreće retrogradnim hodom, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak nedeljnog horoskopa!

PageBreak

Ako radite u turizmu, marketingu ili medijima, možete da ostvarite neki plan o kojem odavno maštate, ali su se tek sada stekli uslovi za njeogu realizaciju.

Ljubav: Pozicija Venere, simbola ljubavi i uživanja, nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa osobom koja često putuje zbog posla. Krajem perioda, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. Ovan misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

Devica (23.8 - 22.9)

Posao: Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Nećete dozvoliti da vas bilo šta poremeti, ali ove nedelje sebe možete preterano opterećivati problemima koji vas se lično ne tiču.

Ljubav: Romantični ste i skloni idealizovanju, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka pa ste pod uticajem Neptuna. Krajem nedelje, na nekom putovanju može da vas privuče neki umetnik ili sportista, naročito ukoliko ste već duže vreme sami. Slobodne Device mogu biti fascinirane šarmom jednog Bika.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao: Već početkom perioda, pokušajte da izbegnete nepotrebne troškove ili podizanje kredita. Neke osobe će pokušati da manipulišu vama, pa bi bilo bolje da pređete preko nesuglasica sa Bikom ili Blizancem i krenete u nove poslove. Krajem perioda, možete da očekujete uvećanje prihoda, naročito ako nosite uniformu na radu.

Ljubav: Partneru je potrebna vaša podrška, pa bi bilo dobro da se potrudite da uspostavite dobru komunikaciju sa njim, što znači da ne namećete po svaku cenu svoj sistem vrednosti. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, krajem nedelje nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom ili osobom koja vam je nekada bila vrlo draga.

Zdravlje: Rekreirajte se.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao: Trebalo bi da budete maksimalno oprezni i da pazite šta kome pričate. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa kolima ili nekom popravkom u stanu. Vaš vladalac Mars, simbol akcije i seksualnosti, krajem perioda ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i pojačanu aktivnost na profesionalnom planu.

Ljubav: Tokom cele nedelje nećete tolerisati ono što vam ne odgovara, naročito ako se radi o odnosu sa partnerom koji vas na bilo koji način iscrpljuje. Nećete dozvoliti da vas bilo šta poremeti, ali ove nedelje koncentracija neće biti na zavidnom nivou ili sebe možete preterano da opteretite problemima koji nemaju mnogo veze s vama.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

Strelac (23.11- 21.12)

Posao: Retrogradni hod Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, opominje da čuvate vredne predmete, kartice, ključeve, mobilni telefon. Što se finansija tiče, pokušajte da realno procenite svoje kreditne sposobnosti.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak nedeljnog horoskopa!

PageBreak

Može vam se ukazati prilika da napredujete, naročito ako imate podršku Ovna ili Lava.

Ljubav: Zbog pozicije Venere u vašem znaku, mnogi žele da budu u vašem društvu, Vodolija misli na vas, a Blizanac pokušava da vas kontaktira preko SMS poruka i raznih društvenih mreža. Krajem perioda, izbegavajte rasprave sa partnerom, dok novembarski Strelci mogu da uplove u tajnu romansu sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje: Moguć manji nazeb.

Jarac (22.11 - 20.1)

Posao: U ovom periodu ne bi trebalo da započinjete bilo kakve važnije poslove, niti da potpisujete ugovore, pogotovo sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Sačekajte kraj nedelje i posavetujte se sa nekim Jarcem ili Vagom. Zbog pozicije Marsa, koji krajem perioda ulazi u Škorpiju, rastu šanse za uvećanje prihoda, naročito ako nosite uniformu na radu.

Ljubav: Venera, planeta ljubavi u Strelcu, znaku u koji "pada" vaše 12. astrološko polje, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja često putuje zbog posla. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu da upoznaju nekoga ko u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskren prema njima.

Zdravlje: Povremena melanholija.

Vodolija (21.1 - 19.2)

Posao: Već početkom perioda, Merkur, planeta biznisa, kreće retrogradnim hodom preko vaše astrološke kuće neočekivanih situacija, pa izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Ipak, uspećete da uradite ono što ste planirali, zahvaljujući dogovru sa nekim o kome ranije niste imali visoko mišljenje.

Ljubav: Već početkom perioda, na nekom kraćem putu u inostranstvu, predavanju, seminaru ili fakultetu, vašu pažnju može da privuče neki vatreni znak, moguće Ovan, Lav ili Strelac. Već planirano putovanje sa partnerom najverovatnije ćete morati da odložite. Ukoliko ste slobodni, običan flert može da preraste u nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za decembar 2017. godine

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao: Već početkom perioda, trebalo bi da obratite više pažnje na dokumenta i pravne aspekte ugovora. Ako se spremate da napravite neki zaokret u karijeri, nemojte da zaboravite na obećanje dato saradnicima. Ojačana pozicija Marsa, simbola akcije, krajem nedelje pogoduje predstavnicima vašeg znaka koji se bave medicinom, farmacijom, naukom, sportom.

Ljubav: Aspekti Venere, planete ljubavi, na nekom kraćem putu, donose vam poznanstvo sa šarmantnom, ali pomalo nestalnom osobom. Oko 3. decembra, pazite da vaša SMS poruka ne završi na pogrešnoj adresi. Ako ste zauzeti, moguće je da razmišljate o braku ili proširenju porodice, čak i selidbi u novi zajednički prostor.

Zdravlje: Nesanica.

Tekst: Mihailo Čukić

Izvor: Novosti