Dnevni horoskop danas daje šansu da zgrabite priliku za ispunjenje najveće želje, a evo koji znak će napokon doneti pozitivne promene u životu, piše Lovesensa.

Impulsi koje šalje mlad Mesec rođenima u znaku Blizanaca daju nadu i šansu da ponovo probude strast u vezi. Uvedite neke novine i uzbuđenja u odnos sa partnerom, svaka promena će vam značiti da se ponovo povežatete i date šansu vašoj ljubavi.

Ako ste u potrazi za poslom, ovaj dan donosi sreću Blizancima. Promenite pristup u potrazi ili u svom stavu prema nekim poslovima, jer nova ponuda može zaista ispuniti očekivanja.

ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA MODNA BLOGERKA: evo kako je Tamara Kalinić počela da zarađuje milione (FOTO)

Tamara Kalinić je najuspešnija srpska modna blogerka. Nju prati preko pola miliona ljudi na Instagramu. Rado je viđena na modnim revijama, a poznati kretaori za nju imaju samo reči hvale, a do sada je sarađivala sa mnogim brendovima, kako domaćim, tako i stranim.

PROČITAJTE JOŠ:  SRPSKA BLOGERKA ZORANNAH RENOVIRALA STAN: zavirite u novu spavaću sobu modne blogerke Zorane Jovanović (FOTO)

Ona je uspela u onome što je zamislila. Jedna je od mlađih Srpkinja koja je za neke imala "posao iz snova". U farmaceutskoj kompaniji u Londonu, Tamara Kalinić je vredno radila, a onda je odlučila da da otkaz.

"Bavim se blogingom sedam godina, ali posldenje dve godine živim samo od toga. Pošto je farmacija moje zanimanje, to je bio posao koji mi nije bilo lako da napustim. Tek dve godine živim od ovoga, a poslednja godina je bila baš uspešna", započinje Tamara priču i otkriva kako su roditelji reagovali kada je rekla da napušta farmaciju.

PROČITAJTE JOŠ: DAMA SA OBLINAMA KOJU NIKO NE ZABORAVLJA: Evo kako plus sajz manekenka Ešli Grejem izgleda sjajno na svakoj slici (FOTO)

"Pošto sam radila u apoteci, svaka pauza za ručak mi je bila na kompjuteru da stavim novi blog post, da vidim da li imam neke nove mejlove. Tako da sam radila svaki slobodan trenutak na blogu iako sam imala posao u apoteci. Svi su mi govorili da sam luda, roditelji su mi govorili da je to neki prolazan hobi, da nema ništa od toga, zašto sam se toliko školovala da bi se sad bavila modom. Ali to je bila tolika moja strast i želja, ja sam to toliko želela da sam bukvalno radila vikendima, ujutru, pre posla, na pauzi, posle posla...", rekla je Tamara. S obzirom na to da radi sa profesionalnim fotografima, kaže ne želi da se njene slike previše obrađuju.

"Želim da moja estetika bude prirodna, da sam uvek u svom elementu". Tamara je svima želela da pokaže da novac može da se zaradi i bez golotinje.

 "Ja želim da pokažem ljudima da je moguće dostići uspeh u svetu mode i da se ne skidate, čak naprotiv - da se oblačite. Moda je moje zanimanje i nema smisla da se skidam", rekla je blogerka.

Sve slike Tamare Kalinić pogledajte u FOTO galeriji!


HOROSKOP NAJAVLJUJE POMOĆ MLADOG MESECA: ovaj znak će morati da uradi 1 stvar ako želi ljubav i strast
LepaiSrecna 

Tekst: Lj. T.

Izvor: Blic