Ovan

Posao: Pozicija Marsa u sedmom polju u pitanjima posla ukazuje na razmimoilaženja sa kolegama ili klijentima, što samo po sebi nije nerešiv problem. Ali, u osmom polju, Škorpiji je Marsov dispozitor, te zbog loših dogovora može nastati konkretna šteta, materijalna.

Ljubav: Venera, vladar znaka koji predstavlja vaše partnere, od momenta ulaska u znak Škorpije, oslabljena je te ni konjunkcija sa Jupiterom koji se ove nedelje oslobađa dominacije Sunca neće predstaviti događanja onako kako bi vi želeli. Budite realni i ne zalećite se, barem do srede.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem mogu biti naglašeniji. Problem sa stomakom je na nervnoj bazi.

PROČITAJTE JOŠ: KINESKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2017: Zec osvaja prirodnim šarmom, Majmuna čeka bezgranična ljubav

Bik

Posao: Venerin ulazak  u Škorpiju i njen prolazak sedmim poljem slika je izazova koje trpite na poslu i oko pozicije na kojoj se trenutno nalazite. Sama pozicija Venere nije povoljna jer je u znaku nasuprot svom što ukazuje da drugi imaju prednost nad vama. Smiren i račionalan pristup problemima je ključ za uspešan prolazak kroz ovaj aspekt.

Ljubav: Jednako kao u pitanjima posla, slaba Venera u sedmom polju je još jači signifikator problema. Ne nalazte u postojećoj situaciji zadovoljstvo i sigurnost, a ni neka koju priželjkujete suštinski ne bi bila drugačija. Od druge polovine nedelje slobodni imaju novo poznanstvo.

Zdravlje: Jaka nervoza će bitno uticati na vaš organizam.Povedite računa o prehladama, izloženi ste upalama disajnih puteva, naročito ako ste već bili bolesni.

Blizanci

Posao: Merkur, vladar znaka prelaskom iz Škorpije u Strelca, našao se u znaku svog izgona, što znači da se do svih rešenja teže dolazi ali zato u problemima ne oskudevate. No, dobro aspektovan od Marsa a još daleko od Saturna, ukazuje da problemi nisu nervi, već naprotiv da svakim rešenjem napredujete ka cilju.

Ljubav: Jupiter, vladar Vašeg sedmog polja, u konjunkciji sa Venerom, lišen za koji dan dominacije Sunca, znak je da se neke stvari u lošim uslovima ipak odvijaju solidno, te da ako nema napretka nema ni velikih problema.

Zdravlje: Možda malo više nervoze prisutno zbog poslovnih pritisaka,te vas i umor može stići. Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Mars, vladar desetog polja nalazi se u vašem četvrtom, što je njegova slaba pozicija i ukazuje da ste duboko nezadovoljni statusom te da smatrate da je vreme za promene. Za sada izgeda dobro te zahvaljujući sekstilu Marsa i Merkura moguće je da dođete do nekih dobrih ideja i mogućnosti. No, za ozbiljnu promenu posla potrebni su kapaciteti natalnog horoskopa te će lični faktori biti kao i uvek presudni nad opštim.

Ljubav: Mesec, vaš vladar u poslednjoj četvrti daje malo snage za bavljenje pitanjima partnerstva. Uz to je i Venera, opšti signifikator emocija i veza debilitirana po izgonu, te je najbolje ne eksperimentisati sa stabilnošću odnosa.

Zdravlje: Pojačana nervoza, iscrpljenost i manji probemi sa nesanicom.

Lav

Posao: Venera, vladar vašeg desetog polja, zaduženog za karijeru, ukazuje da je vreme za manje promene došlo, te u konjunkciji sa Jupiterom označava veću ili stranu firmu ili instituciju. U svakom slučaju bitno je da napravite prvi korak u željenom pravcu pa će se vremenom stvari dovesti do cilja.

Ljubav: Vaša napetost je uzrok svih sukoba u vezi i svih nerazumevanja u odnosima.

Nastavak nedeljnog horoskopa pročitajte OVDE!

PageBreak

Sklonite ego i pokušajte kompromisom da rešite stvari inače mora doći do ozbiljnih poremećaja, što je prekid u nekoj slabijoj vezi ili bračna kriza za one sa dužim stažom.

Zdravlje: Napetost i nervoza su i dalje pristuni,više zbog situacija i ograničenja koje trpite.

Devica

Posao: Sve je u Merkuru kao vladaru vašeg prvog i vašeg desetog polja, a Merkur je debilitiran po izgonu, što znači da je situacija takva da nad njom nemate potpunu kontrolu. Ne ističite se niti preuzimajte odgovornost jer nije vreme za tako nešto.

Ljubav: Jupiter vladar polja partnerstva sa Venerom u Škorpiji znak je da ste na korak od onoga što želite ali da niste dobro sagledali sve faktore i na kraju lako može da sledi razočarenje. Jupiter nije jak u znaku Škorpije, a Venera je tu debilitirana po izgonu, što je opšti pokazatelj slabe ili nedovoljno dobre situacije. Pazite da ne zamenite gotovinu za veresiju.

Zdravlje: Problmi sa disajnim putevima, te možete imati temperaturu i virusne infekcije prolaznog tipa.

Vaga

Posao: Slabašni Mars u vašem prvom polju tera vas na impulsivne reakcije, što neće biti preterano loše jer je u sekstilnom odnosu sa Merkurom, ali ni preterano učinkovito jer je Venera, vladar znaka i Marsov dispozitor lišena snage. Jedina dobra stvar je postava Venere u polje novca te će barem biti nekog finasijskog dobitka.

Ljubav: Mars, vladar vašeg polja partnerstva u Vašem prvom polju označava da ste u konfuziji oko izbora i oko odluka. Prvi izbor je uvek pogrešan pa vodite računa da ostavite mogućnost otkazivanja tog izbora ili barem da ostavite mogućnost povratka na staro što bi većini bilo bolje.

Zdravlje: Nervoza u kući dosta loše utiče na vas i vaše zdravstvene probleme. Problemi sa hormonima usled stresa.

Škorpija

Posao: Skup planeta koji je u vašem znaku, odnosno prvom polju jeste znak da je veći teret nego rešenje postojećih dešavanja. Venera u izgonu spojena sa slabim Jupiterom može vas navesti da se precenite te da povučete loše poteze. Merkur u Strelcu u izgonu, a pritom u polju finansija takođe je slika događanja u kojima se precenite i samim tim smanjite prihod.

Ljubav: Vladar sedmog polja, Venera u prvom i vaš vladar u Vagi u dvanestom znak su da ne vidite šta se stvarno dešava u vašem emotivnom i partnerskom životu te da na neki način lutate od odluke do odluke koje suštinski mogu biti kontradiktorne.

Nastavak nedeljnog horoskopa pročitajte OVDE!

PageBreak

Prosto nije vreme za neka veća dešavanja i najbolje je da za sada pustite da stvari teku same od sebe.

Zdravlje: Moguće su povrede eksremiteta, istezanje tetiva ili uganuća.

PROČITAJTE JOŠ: NUMEROLOGIJA BOGATSTVA: Izračunajte besplatno svoj lični broj i saznajte gde vas čeka dobra zarada

Strelac

Posao: Period počinje prolaskom Meseca u poslednjoj četvrti kroz vaše polje karijere. Vreme je da neke stare projekte privodite kraju. No, to neće ići lako jer su vam prvom polju Merkur, koji vas konfuzno zatrpava događanjima i Saturn koji pred sam kraj znaka oteže sva rešavanja. Koncentrišite se na prioritete i uvedite sebi disciplinu.

Ljubav: Jupiter vaš vladar u dvanestom polju sa izgnanom Venerom, znak je da ste spremni na ozbiljno vezivanje koje je nerealno i koje svi vide da vam je nepotrebno, osim vas samih. Poslušajte savete okoline i bliskih prijatelja. Ukliko ste zauzeti situacija je tim komplikovanija, pa da se ne bi našli u neprilicnoj situaciji, odustanite na vreme.

Zdravlje: Ukoliko duže vreme imate problem sa kašljem, temperaturom, i sl. obratite se specijalisti jer vam možda terapija ne odgovara.

Jarac

Posao: Ne reagujte impulsivno jer je bolje da prećutite neke stvari sada, posebno na bazi najnovijih informacija jer Merkur u dvanestom polju nije dovoljno kredibilan, odnosno nije sve onako kako ste razumeli. Takođe Mars u desetom polju je znak da prenagljujete u brzini ali kako mu je pozicija slaba, neće vas brzina odvesti nigde već možete biti žrtva svoje greške u proceni.

Ljubav: Budite obazrivi sa novim osobama u okruženju, jer podležete subjektivnosti i želji da sve bude idealno, na šta ukazuje venera u jedanestom polju u konjunkciji sa Jupiterom, te se možda nećete dobro razumeti, jer su obe planete u znaku koji im ne obezbeđuje snagu.

Zdravlje: Proverite stanje bubrega, jer je moguće da imate malo pojačan problem sa peskom u mokraćnim kanalima.

Vodolija

Posao: Deseto i jedanesto polje markirano planetama, s tim da je deseto ipak slabo po dva osnova. Sa jedne strane je slaba Venera, debilitirana po izgonu i Jupiter koji tek stiče snagu, dok je njihov dispozitor, Mars kao vladar vašeg polja karijere postavljen u znak svog izgona. To znači da svaki potez koji povučete mora imati neku štetu. Ako ste šahista, potreban je gambit, ako niste, potrebna je puka sreća.

Ljubav: Venera zauzela poziciju u vašem polju karijere, te meša partneske i emotivne odnose sa poslom. Izbegnite ulazak u vezu na poslu, sa zauzetom osobom, koliko god izgledao privlačno. Sa druge strane ukoliko ste slobodni, povedite računa može li vam emotivna kombinatorika na poslu nauditi ili ne.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku zbog lošeg varenja, i psihičke napetosti.

Ribe

Posao: Merkur koji je u vašem polju karijere uz Saturna u Strelcu, odnosno istom polju, znak je kontradikcija, odnosno da poslovi mogu biti prekinuti i ponovo pokrenuti ai na neki nov način li sa nekim drugim subjektima. Povedite računa o dokumentaciji i kompletirajte sve što nedostaje.

Ljubav: Merkur opet, kao vladar sedmog polja u desetom koje osim karijere ukazuje i na statuse, pa i eventualni bračni kod jednog dela će postaviti pitanje daljeg oblika odnosa. Kod drugih će doneti nova ali konfuzna dešavanja koja s vremena na vreme moraju svakome da se dese, stoga prosto sačekajte da prođu.

Zdravlje: Prilično ste osetljivi i prehlade nisu isključene. Pojačajte malo imunitet i šetajte.

Izvor: Novosti