Pun Mesec ovog vikenda nam donosi velike izazove i avanture, a dnevnihoroskop predviđa najlepše trenutke za jedan tajanstveni znak Zodijaka, piše Lovesensa. 

Neptun i Jupiter danas podržavaju rođene u znaku Škorpije da ostvare ljubavne želje. Ovo je savršen dan za putiovanje, izlet ili neki hobi sa partnerom. Obnovite zajednička interesovanja, uradite nešto novo, a rešavanje problema ostavite za sutra.

Sudbina vam danas daje šansu da završite stare obaveze na poslu koje odavno odlažete. Ne odustajte tako lako od trke za unapređenje, jer Sunce u vašem znaku ne dozvoljava da napravite velike greške.

KOLIKO ŽENA NA SVETU NE DOŽIVLJAVA ORGAZAM: Najvažniji savet za bolji seks

Oko 40 odsto žena ima hronične teškoće da doživi orgazam, dok je kod muškaraca taj broj daleko manji, piše Lepa & Srećna.

Jedan od glavnih razloga je briga žene za to kako njeno telo izgleda, tvrde psiholozi, što smanjuje opuštenost i punoću seksualnog užitka.

Muškarcima u krevetu prija ženina inicijativa, spremnost na maženje i strast prožeta ljubavlju, pa dame treba da manje brinu o sitnim nesavršenostima tela.

PROČITAJTE JOŠ:

8 INTIMNIH MITOVA O SEKSU

3 VAŽNA USLOVA ZA DOBAR SEKS

6 stvari koje muškarac tajno voli kod žene svog života