OVAN - novembar 2017.

Prvo i najvažnije, novembar 2017. godine je srećan mesec za vas kada se radi o novcu. Sunce - Venera - Jupiter trio iz 8. kuće Ovna obećava povećan priliv novca ili druge oblike dobara koje ćete imati, od druge nedelje novembra. To može biti rezultat koji dolazi kroz partnerstva i saradnje, poklone, sponzore, nasleđe, fondove, vraćanja, pregovore vezano za finansijske institucije, kontakte kroz poslovno okruženje i slično, ali i kroz druge izvore, ne samo ove trenutne. U ovom periodu važnu ulogu u poboljšanju prihoda i u profesionalnom životu ima saradnja. Kada se radi o ulaganju, obrazovanju, istraživanju, otkrivanju dubljeg smisla, komunikaciji i putovanjima, imaćete sreće.

BIK - novembar 2017.

Mars je vladar kuće posla i pravi kvadrat s Plutonom. To znači da ćete u novembru 2017. godine imati puno posla i moraćete da radite pod pritiskom. Biće vanrednih situacija, kriza, mogući su sukobi ili druge vrste nevolja na poslu. U najboljem slučaju radi se samo o dodatnom naporu koji ćete morati uložiti ili o neprijatnostima zbog manjih problema i neusklađenosti. Venera, vladar kuće posla Bika je dobro postavljena i konačni rezultat je pozitivan i mogli biste ostvariti nešto posebno ili vam se može ponuditi prilika koju niste očekivali. Povoljan je period za partnerstva i saradnju. Možete očekivati pozitivne rezultate. Ako su vaše finansijske odluke utemeljene na strateškom razmišljanju, dobri su izgledi za poboljšanje situacije.

RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA: Kako da prizovete obilje...

BLIZANCI - novembar 2017.

Kuća posla Blizanaca je dobro postavljena tokom novembra 2017. godine. Tu se nalaze Sunce, Venera i Jupiter. Dva benefika, Venera i Jupiter udružuju snage i prave, kako to astrolozi nazivaju, najbolju konjunkciju. To se tako posložilo da je Jupiter vladar kuće karijere Blizanaca, a povrh svega, Mars, vladar kuće posla Blizanaca, i nalazi se u srećnoj kući. Očekujte značajna poslovna postignuća (prepoznavanje, pohvale, prilike i slično) ili očekujte rad sa zadovoljstvom, za šta ćete biti dobro nagrađeni ili će vam nešto doneti puno zadovoljstva. Tokom novembra 2017. godine značajna će biti saradnja.

RAK - novembar 2017.

Merkur je smešten u kući posla, komunikacije, informacija i putovanja Raka, što će biti glavne teme i događanja tokom novembra 2017. godine. Sunce, Jupiter i Venera podstiču umetničko izražavanje i kreativnost, zabavu i sport, promocije, objavljivanje i otkrivanje talenata na jedan ili drugi način. Za Rakove je novembar prizemljeniji mesec kada se radi o nekretnini, posedu, dugoročnim dobrima, porodičnom poslu, radu od kuće i kući. S jedne strane novac pritiče od intenzivnog ulaganja truda, a s druge strane kroz sreću. Dogodiće se barem jedna, ako ne i više situacija, u kojoj ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme i uživaćete u značajnoj dobiti.

LAV - novembar 2017.

S Jupiterom i Venerom smeštenim u 4. kući Lava novembar 2017. godine je dobar za kupovinu ili iznajmljivanje kuće, stana, poslovnog prostora ili za uređenje, proširenje i obnovu kuće, stana, poslovnog prostora, za kupovinu nameštaja ili možda čak komada zemlje ili neke druge stvari koja će vam koristiti. Najprofitabilnije ulaganje ovaj mesec je ulaganje u estetski vredne predmete poput umetničkih i antikvitetnih predmeta i slično. U profesionalnom životu ovo je povoljan mesec za one koji se žele izboriti za nešto, za održavanje konferencija, za debate i kada se treba uložiti intelektualni napor. Osim toga, sve se svodi na akciju, puno kretanja i putovanja.

DEVICA - novembar 2017.

Novembar 2017. godine je čudo za um. Prolazak tria Sunce - Venera - Jupiter kroz 3. kuću Device donosi uspeh kroz intelektualne ciljeve, kreativan posao ili pisanje, okupljanja i razmenu informacija. Možete kreirati vlastiti uspeh, pogotovo ako slikate, svirate, igrate tenis, izlažete odeću ili nakit ili druge stvari koje zahtevaju spretnost. Pisanje, verbalno izražavanje i pregovori vam donose sreću tokom novembra 2017. godine. Bićete aktivni kada se radi o novcu. Imaćete potrebu za kupovinom, prodajom ili za povećanjem prihoda na neki način, ali postoji opasnost od donošenja pogrešnih odluka zbog žurbe i nedovoljno promišljanja.

Kako da novac ostane u kući: pročitajte 10 narodnih verovanja...

VAGA - novembar 2017.

Novembar je dinamičan mesec za karijeru Vage i ono što je još važnije je da je to produktivan mesec. Mars smešten u Vagi ima velike planove i gura vas prema donošenju odluka i preuzimanju inicijativa. Ciljevi su ambiciozni i imate takmičarski duh i više hrabrosti. Tokom novembra privlačiće vas izazovi i bićete u pravom raspoloženju za to da napravite prvi korak u novom smeru.

NA SLEDEĆOJ STRANICI, MESEČNI HOROSKOP ZA NOVAC I POSAO ZA OVE ZNAKE: ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE.

PageBreak

Spremni ste za borbu i već se osećate kao pobednik. U kući vrednosti Vage eksplozija je pozitivne energije. Sunce, Venera i Jupiter udružuju snage i pomažu vam da prosperirate. Pritiče vam više novca i imaćete sreće s novcem. Ako ćemo iskreno, bit ćete raspoloženi i za više trošenja.

ŠKORPIJA - novembar 2017.

Kroz prve dve dekade novembra 2017. godine Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se upravo u Škorpiji. To je dobar znak koji predviđa period u kojem će vaši kvaliteti doći do izražaja, vaš trud će se ceniti i bolji su izgledi za ostvarenje uspeha. Bićete ambiciozniji i težićete ostvarenju boljeg položaja, većem autoritetu i dati ćete sve od sebe da u tome i uspete. Kroz to ćete imati i sreće: Venera i Jupiter, smešteni u Škorpiji, donose vam nove prilike i stvaraju okolnosti koje privlače uspeh. Kada se radi o novcu, vesti su dobre: Venera i Jupiter su velikodušni tokom novembra. I vi biste mogli biti velikodušni, isto tako.

STRELAC - novembar 2017.

Uz Merkur u Strelcu novembar 2017. godine je divan mesec u kojem ćete se kretati, razgovarati i puno toga doznati. Ovo je povoljan period za intelektualne ciljeve, pisanje, održavanje govora, putovanja i komercijalne aktivnosti. Pokazaćete svoje sjajne veštine i fleksibilnost. Više će vas okupirati vaša karijera i pravac u kojem želite da je usmerite, upravo kao i po pitanju ljubavnog života, analiziraćete, doći do zaključaka i odluka. Privlačiće vas grupne aktivnosti i okupljanja, te ćete se oko toga i angažovati. Mogli biste se naći u ulozi vođe ili organizatora.

8 predskazanja za bogatstvo i sreću: evo koje pojave privlače novac i radost u vaš život...

JARAC - novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine Mars pravi talase u kući karijere Jarca: ambicije, želja za uspehom i takmičarski duh rastu. Preuzimaćete inicijativu, imaćete potrebu da delujete i nećete biti popustljivi kada donesete neku odluku. S druge strane, ako pretjerate ili energija Marsa nije dobro usmerena, suočićete se sa sukobima s nadređenim osobama, te su mogući incidenti na profesionalnom polju. Kako bi izbegli ovakve situacije, sami sebi postavite jasne i poštene ciljeve, borite se pošteno i pri tome budite strpljivi. Jedino tako ćete ih i ostvariti! Dosadašnji priliv novca želećete da povećate i to biste mogli da ostvarite kroz neke druge izvore: preko prijatelja, putem interneta, uz pomoć onih koji su vam naklonjeni, kroz kolektivne akcije i društvene događaje.

VODOLIJA - novembar 2017.

Novembar je mesec maksimalne sreće za Vodoliju na društveno-profesionalnom polju, zato što su Sunce, Venera i Jupiter u kući karijere Vodolije. Šefovi vas vole, oni na višim funkcijama čine vam usluge, razna poznanstva pomažu da dospete u više krugove, kao i vaš šarm, talenat i kreativnost. Iza sreće ipak se nalazi sav vaš trud u nastojanju da dođete do nivoa koji vam omogućava veći autoritet, poštovanje i ugled. Kombinacija sreće i vašeg napornog rada i snaga volje približava vas toliko željenom uspehu. Zbog dva benefika, Venere i Jupitera, smeštenih u kući karijere Vodolije koji prave dobar aspekt s Neptunom, smeštenim u kući novca, novembar 2017. godine biće darežljiv na praktičan način.

RIBE - novembar 2017.

Merkur prolazi kroz kuću karijere Riba tokom novembra 2017. godine i zato će vaš profesionalni život biti pun akcije, kretanja, komunikacije i to više no inače. Sve navedeno može biti povezano s intelektom, obrazovanjem i razmenom informacija. Mentalne sposobnosti manifestuju se na apstraktnom, spekulativnom ili kreativnom nivou, gde se može doseći punoća. To je zato što je vladar kuće posla Riba, Sunce, zajedno sa dva benefika, Venerom i Jupiterom, u 9. kući koja predstavlja svet višeg obrazovanja, nauke, kulture i slično. Putovanja donose sreću i uspeh ili sreća dolazi od udaljenih mesta. Bićete aktivni kada se radi o novcu i vaš priliv novca može se povećati, ali samo ako ne žurite i ako se ne upuštate u rizik.

Izvor: Tarot horoskop