Ovo je jedna od najboljih nedelja ove godine, kaže astrolog Gregory Scott. I dani pri kraju te pozitivne nedelje zaokružuju takvu sliku. U petak, 27. oktobra Mesec ulazi u Vodoliju i u kvadratu je sa Jupiterom i Suncem u Škorpiji. Venera u Vagi u kvadratu je s Plutonom u Jarcu.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop za vladavinu Škorpije: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 22. novembra 2017. godine)

"Mesec u Vodoliji s Jupiterom i Suncem u Škorpiji daje sposobnost da učinite izvrsne stvari za druge ljude, Venera u Vagi lako uspostavlja veze s drugima, a Pluton u Jarcu je feniks koji ustaje iz pepela putem tih novih veza i emocionalnih pitanja što izlaze na površinu", objašnjava G. Scott, dodajući kako Pluton u Jarcu zaista može promeniti život. U petak pogled na stvari postaje objektivniji i postoji iskrena želja da se u svoj i život drugih ljudi unese više radosti i ljubavi. To je i dobar dan da sagledate kako ono što činite daje pozitivan doprinos drugim ljudima i društvu.

Mesec će u Vodoliji biti i u subotu; biće u trigonu s Venerom u Vagi. To dvoje stvara pravu harmoniju s drugim ljudima, kaže britanski astrolog. Budući da su u kvadratu s Merkurom u Škorpiji, sve to ima i dubinu, emocionalnu kvalitetu te se neće pristati na nešto trivijalno, na površne veze za "jednokratnu uporabu".

Subota je sjajan dan za romansu - možete objektivno videti nekoga ko vam se sviđa i ono što želite te ste u stanju artikulirano, vrlo jasno i elokventno o tome komunicirati s drugima. Ali dan ima i svoju mračnu stranu, koju ocrtava Merkur u Škorpiji, stoga ako nešto ne bude išlo onako kako želite, prihvatite to i nemojte dopustiti da to pokvari ceo dan; jednostavno prođite kraj toga i gledajte stvari koje mogu funkcionisati, savetuje Gregory Scott. Ako vas nešto izbaci iz takta, mogli biste osetiti potrebu iskaliti se na nekom i pritom biti vrlo oštri.

Nastavak horoskopa za vikend pročitajte OVDE!

PageBreak

"Škorpija pamti stvari koje su ga emocionalno povredile", kaže astrolog dodajući kako je Škorpija sklona nekome nešto zamerati i razmišljati na način "Povredio si me pa imam pravo povrediti tebe". Ali "ovo je prekrasna nedelja, nemojte dati da se uvučete u takvo nešto... nemojte dopustiti da to postane trenutak koji definiše dan, nastavite tražiti stvari koje će funkcionisati", ističe G. Scott. Jer, u subotu će vam u romantičnom smislu nešto sigurno "kliknuti". Ipak, većina se stvari ne dobija na srebrnom poslužavniku, a u subotu bi se mogao pojaviti kakav "problemčić". "Gledajte mimo njega i to će biti sjajan dan", uverava astrolog.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP DO 7. NOVEMBRA 2017: evo kakvu nam sudbinu donosi ulazak Merkura u znak Škorpije

U nedelju veče Mesec prelazi u Ribe i to će biti u trigonu s Jupiterom i Suncem u Škorpiji. Mesec u Ribama vrlo je intuitivan, a planeti u Škorpiji daju emocionalni intenzitet. Nedelja je još jedan sjajan dan za emocionalnu dubinu i uvid, uz sposobnost izražavanja toga na način razumljiv drugim ljudima zahvaljujući tome što spomenuti planeti tvore veliki trigon s MC-om (Medium Coeli) u Blizancima.

Tekst: Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa klub