Devica je najinteligentniji i najvredniji znak Zodijaka, a danas će joj Mesec u Škorpiji u igri sa Marsom doneti vatrenu strast i krupan korak ka životnom cilju, piše Lovesensa.

Device koje su u braku danas se osećaju ušuškano i zaljubljeno, a partner će tačno znati da ispuni vaša romantična očekivanja. Iako stidljive, Device su danas izvor seksualne energije, pa će vatromet strasti priobuditi najlepša ljubavna osećanja.

Sve Device koje rade ove subote biće vredno nagrađene. Vaš rad se danas posebno ceni, a svaka kreativnost priibližiće vas ka ispunjenju ambicija.

Izvor: Lovesensa


DRAGANA KATIĆ POKAZALA ZBOG ČEGA IMA SAVRŠENO TELO: evo šta je voditeljka spremna da uradi zbog lepote (FOTO)

Popularna srpska voditeljkaDraganaKatić (52) prkosi godinama, pa se mnoge žene pitaju kako uspeva da ima savršenu figuru i zategnuto lice, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Katić otkrila tajnu mladolikog izgleda: ovo su 3 joga vežbe lica kojima voditeljka eliminiše bore (FOTO)

Voditeljka je nedavno pokazala vežbe za zatezanje lica i objasnila da je joga lica sprečila nastanak bora, ali kako je uspela da zategne telo?

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu objavila video iz teretane na kojem se vidi da naporno vežba.

Izgleda da je voditeljka spremna da uloži veliki napor da bi sačuvala liniju. Njeni pratioci su napisali pozitivne komentare podrške i pohvale za Draganin izgled.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ OBJAVILA SLIKE SA LETOVANJA: evo kako se srpska voditeljka oblači dok je na odmoru (FOTO)

Međutim, vežbanje zahteva i određeni način ishrane, pa očekujemo da će popularna voditeljka uskoro otkriti javnosti svoj jelovnik

Izvor: Lepa & srećna