Vladavina Vage donosi preokret sudbine za mnoge znakove Zodijaka, a evo koji znak će dobiti savršenu priliku za uspeh, piše Lovesensa.

Nezaposleni Strelčevi danas će imati idealnu priliku za posao o kojoj odavno mašta. Dan je savršen da promenite percepciju, pa ćete uskoro mnogo pozitivnije da gledate na životne okolnosti.

Zaposleni će imati zdravu konkurenciju što će im pomoći da se pokažu i budu za stepenik više na putu ka poslovnom unapređenju. Usamljeni Strelčevi će danas dobiti poziv na romantičan sastanak. Obuzdajte svoj ego i duh kritičara, jer u narednom periodu nećete dobiti tako dobru priliku da se ostvariote u ljubavi.

Izvor: Lovesensa


HOROSKOP ZA VEĆU PLATU I VELIKI USPEH: evo kakvu nam sreću donosi Venera u znaku Device

Venera, planeta novca, 20. septembra, posle godinu dana, ulazi u poslovično vrednu i perfekcionistički nastrojenu Devicu, što znači da nećete moći glavu da dignete od posla. Iako je njen uticaj u tom znaku oslabljen, sekstil sa tranzitnim Jupiterom, već početkom nedelje, ipak donosi uvećanje zarade i šanse za napredovanje u karijeri, posebno ako radite u predstavništvu neke strane firme, turizmu, marketingu, medijima, zdravstvu.

PROČITAJTE JOŠ: Kineski horoskop za septembar 2017: šok za Zmije, novi početak za Petla

Venera će do kraja meseca obrazovati i trigon sa tranzitnim Plutonom, simbolom moći i bogatstva, koji posle višemesečnog retrogradnoghoda, 28. septembra, kreće direktnim hodom preko znaka Jarca. Ovaj aspekt, takođe, povoljno utiče na finansije, naročito ako planirate kupoprodaju zemlje, nekretnina, stambenog ili poslovnog prostora. Budući da je uticaj Venere najjači u Biku, Vagi i Ribama, predstavnici ovih znakova najviše će i biti pod uticajem ovih aspekata, kao i Device, Blizanci i Škorpije.

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Pozicija Venere, vladaoca astrološke kuće ljubavi, posle 20. septembra, nagoveštava romantičan susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Do 22. septembra izbegavajte potpisivanje ugovora sa strancima. Novac stiže posle 28. septembra.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Posle 28. septembra očekuje vas susret sa nekim ko živi ili radi u inostranstvu. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, posle 20. septembra, donosi vam novac, naročito ako planirate kupoprodaju zemlje ili nekretnina.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Do 20. septembra očekuje vas mnogo novih poznanstava na putovanjima. Oslušnite partnerove želje, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku.

Nastavak horoskopa pročitajte OVDE!

PageBreak

Uspeh se smeši umetnicima i sportistima, ali budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

PROČITAJTE JOŠ: RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA: Kako da prizovete obilje i iznos novca koji želite

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulaskom Sunca u vaše astrološko polje novca, 22. septembra, rastu šanse za zaradu, ako radite u nekom stranom predstavništvu ili zdravstvu. Ipak, u drugoj polovini perioda, posavetujte se s nekim pre prihvatanja nove poslovne ponude.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ljubavne planete u znaku Device, posle 20. septembra, nagoveštavaju mogućnost ulaska u romansu sa osobom sa posla. Pozicija vašeg vladaoca Sunca, u trećoj dekadi perioda, donosi uspeh umetnicima, sportistima i naučnicima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Planeti erotike, Marsu u vašem znaku, 20. septembra, pridružiće se još jedna ljubavna planeta, Venera, zbog čega ćete biti popularni i omiljeni u društvu suprotnog pola. Krajem meseca, ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, 20. septembra, ulazi u astrološku kuću tajni, istog dana kada i Mesec u vaš znak, donoseći vam mogućnost ulaska u paralelnu vezu sa osobom sa posla. Istovremeno, neko će vam ponuditi honorarni angažman.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posle 22. septembra, otvaraju se nove mogućnosti za zaradu, a nakon 28. septembra, moguća je saradnja sa strancima.

Krajem perioda, mnogi predstavnici vašeg znaka razmišljaće o ulasku u brak ili odlasku na zajednički put s partnerom.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Tranzit Marsa, planete energičnosti preko astrološke kuće karijere, najavljuje uvećanje prihoda ili pokretanje privatnog biznisa. Vaš vladalac Jupiter, simbol prosperiteta, u kući neočekivanih okolnosti donosi vam obnovu saradnje sa strancima.

JARAC (22. 12 - 19. 1)

Pozicija Marsa, planeta erotičnosti, posle 20. septembra, donosi vam poznanstvo sa nekom Škorpijom ili Ribom. Krajem perioda, Pluton kreće direktno preko vašeg znaka donoseći vam nove šanse za zaradu preko saradnje sas strancima.Ž

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop zavođenja otkriva: kakva je to PRAVA žena za njegov znak Zodijaka

VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)

Vaš vladalac Uran, planeta iznenađenja, u trigonu sa Venerom, početkom perioda, pogoduje sklapanju novih poslovnih aranžmana sa strancima. Pozicija Jupitera, planete prosperiteta, donosi vam uspeh, ako se bavite sportom, umetnošću, radom u medijima.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

U vreme mladog Meseca, oko 20. septembra, moguća romansa sa šarmantnom osobom, ako ste dama. Pažnju pripadnika jačeg pola može da privuče neki zemljani znak. Posle 22. septembra, očekuje vas priliv novca ako se bavite turizmom i marketingom.

STRASTVENE ROMANSE NA POSLU

Trigon sa Uranom, već početkom nedelje, donosi vam strastveni susret sa kolegom ili koleginicom, a konjunkcija sa Marsom, simbolom seksualnosti, do kraja septembra, ulazak u romansu s nekim koga poznajete preko posla gde ćete i provoditi najveći deo vremena.

Izvor: Novosti