Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP PREDVIĐA STRAST I SREĆU: ovaj šarmantan znak Zodijaka danas privlači vatrenu ljubav

Ljubav, ljubav i samo ljubav - evo za koji horoskopski znak sui zvezde danas priredile romantičnu sreću!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Danas je presudan dan za pronalazak sreće, a jedan znak Zodijaka baš danas ima velike šanse za susret sa srodnom dušom, piše Lovesensa.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJLEPŠA STARINSKA IMENA ZA DEVOJČICE: 10 divnih srpskih imena na koje su roditelji zaboravili

Drage Škorpije, danas se osećate relaksirano, optimističnu, a intuicija daje jasne signale da je ljubav pred kapijom vašeg života. Zaboravite na strah, družite se, upoznajte nove ljude, a možda baš potpuni stranac čuva u srcu kutak samo za vas.

Ako već gajite simpatije prema nekoj osobi, oslobodite se i napravite prvi korak. Najbolje će vas upoznati ako otvorite srce i pokažete jasno osećanja. Potrebno je da napunite baterije, a izvor energije krije se u miru, tišini i lepoti prirode.

Izvor: Lovesensa

  Izvor:

Kineski horoskop za septembar 2017: šok za Zmije, novi početak za Petla

Kineski horoskop za septembar 2017. godine obojiće dvostruka vladavina Petla, piše Lovesensa.

Čitava godina pripada Petlu, a ovaj znak dodatno će zavladati astrološkim tajnama od 19. septembra kad element Zemlje umiri vatreni naboj vladaoca godine.

Ako ste umorni od borbe, setite se da je prethodna godina Petla bila 2005. godine i da će sada uslediti rasplet i mir.

Pacov - septembar 2017.

Ne obraćajte pažnju na preterane kritike na poslu, trajaće čitavog meseca. Ako neko pati od nesigurnosti, to samo treba da vam bude upozorenje da sebi ne dozvolite slične slabosti. Pravi oslonac naći ćete u bliskim ljudima, a ako i oni imaju primedbe na vaše ponašanje, zaista treba da ih uzmete ozbiljno. Novo poznanstvo biće pravi susret duša, možda i sudbinski.

PROČITAJTE JOŠ: Astro bajka: dame rođene u ovom znaku su najbolje supruge

Zmija - septembar 2017.

Ovog meseca bavićete se, pre svega, otkrivanjem sopstvenih tajni - otkrivajte šta je ono što istinski želite i u šta suštinski verujete. Da li ćete to i dobiti? Ako ne tražite, sigurno nećete. Iznenađujete i sebe i svoje bližnje, ali ne treba da vas čudi ako i sami ostanete šokirani onim što ćete čuti od nekog iz bliskog kruga. Ovo je prilika da promenite jednu važnu odluku, možda vam jednostavno ona više ne koristi? Zaslužujete najbolje, proverite šta je to tačno za vas.

Zmaj - septembar 2017.

Izazovan mesec u kojem ćete se morati da se suprotstavite svima koji se suprotstavljaju zdravom razumu. Nemojte da ostanete sami, okupite oko sebe osobe koje razumeju suštinu. Vreme je da usporite na ljubavnom planu, da se posvetite prijateljima. Baš među njima se krije i srodna duša s kojom ćete otkriti novi sklad. Neće vam biti potrebno puno se dogovorite kako da jedno drugom ulepšate život. Dubina, a ne brzina, dragi Zmajevi.

Tigar - septembar 2017.

Ako vas bole nesporazumi, upitajte se - da li ste dovoljno jasno izrazili svoja osećanja i mišljenja? Da li ste previše očekivali od drugih, a premalo od sebe? Brojne kontroverze koje će izaći na videlo ovog meseca tražiće od vas da rešavate sukobe, da nađete novu snagu, da pokažete razumevanje. I svakako, da izrazite ona najjača osećanja ma koliko osećate da vam to teško pada. Što teže, to važnije.

  Izvor:

Zec - septembar 2017.

Ne smete se prepustiti navikama, one će ugušiti i vas i ljubav. Morate naći snage da se oslobodite, ali i motiva da ohrabrite svog partnera da novine. Ako ste sami, krenite u avanturu, pa makar to bila i samo zabava s malo poznatih lica. Izazovi vas čekaju i na poslu gde ćete morati da uložite dodatan napor i udubite se u zadatke da biste mogli da ih kvalitetno obavite. Ništa neće ići baš lako, ali to za vas nije prepreka, zar ne?

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROGNOZE ZA SLEDEĆE ZNAKE: KONJ, KOZA, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA. 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije