Dnevni horoskop za danas predviđa izazove i velike dileme za većinu Zodijaka, ali jedan znak će napokon otvoriti svoje srce za ljubav, piše Lovesensa.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se izvodi ritual za isceljenje duše i srca u noći punog Meseca

Ribe su najemotivniji horoskopski znak i teško leče slomljeno srce. Danas se podsetite zbog čega ste patili u prošlosti, priznajte greške i ohrabrite sebe da krenete dalje. Iz prethodnog iskustva mnoge Ribe su shvatile da treba da promene način posmatranja romantičnih veza, a ponavljanje greški iz prošlosti može da vas vrati na početak puta.

Izađite iz zone komfora u koju vas je zatočio strah i shvatite ljubav kao najlepšu avanturu. U petak postoji mogućnost da vam nepoznata osoba jasno pokaže simpatije. Zaboravite na strahove iz prošlosti i dajte tom romantičnom strancu šansu, jer nikad se ne zna u čijem srcu se krije srodna duša

Izvor: Lovesensa


Ovan 

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu lepoticu svetlih očiju ili prelepu brinetu savršenog stasa.

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću, karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža učiniće da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju. 

Lav 

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom savršeno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Veoma su atraktivne i uvek prate trendove. Lavicama se može pripisati mnogo talenata, a lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute lepote, njihov stil oblačenja i života retko je kliše. 

Škorpija 

Čak i kad su mršave, Škorpije su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima su njihove prepoznatljive crte. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Kad vas osvoji, ona će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom. Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Onaj muškarac koga Škorpija iskreno zavoli, pravi je srećnik. 

Strelac 

Devojke u znaku Strelca najzgodnije su u celom horoskopu. Prosečne visine, sportske građe, one kao da imaju prirodan talenat za isticanje. Često lepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svetlih očiju. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju.

VIŠE: Rešite test i otkrijte: da li ste privlačna, iskrena ili izbirljiva zavodnica

One će to napraviti na pravi način i s odmerenom dozom lucidnosti. Uvek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kad su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja najviše kada se dobro osećaju. 

Vodolija 

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepo oblikovane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju preveliki značaj odeći, jer znaju da odeća neće biti važna kad odluče da osvoje svog izabranika.One su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

Izvor: Srbija Danas