Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za vladavinu Device: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 22. septembra 2017. godine)

Vreme je da se moćna i prizemna Devica popenje na svoj tron, a evo kako će njen uticaj menjati našu sudbinu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Period počinje konjunkcijom Marsa sa Severnim čvorom i to odmah posle pomračenja Sunca, što nagoveštava da vas očekuju velike, suštinske promene, kako na ličnom tako i na poslovnom planu. Ovakav aspekt nikad nije dobar predznak, jer ukazuje na komplikovane događaje, prepreke i probleme koji se prevladavaju borbom. Situaciju će dodatno zakomplikovati retrogradnost Merkura do 6. septembra, pa su mogući manji ili veći tehnički problemi ili nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima. U isto vreme, Venera u četvrtom polju do 26. avgusta ukazuje da ćete na početku perioda više biti zaokupljeni ličnim i porodičnim pitanjima ili podelom imovine. Posle 6. septembra, kada i vaš vladar Mars prelazi u znak Device, moguće su promene u poslovnom okruženju. Istovremeno, Jupiter u sedmom polju označava kolege nespremne da pomognu, teške dogovore i komplikovane poslove. Bilo kako bilo, budite strpljivi i izbegavajte dugoročne dogovore.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavni horoskopski profil Blizanaca: kako da osvojite nemirni znak Zodijaka (22. maj - 21. jun)

Ljubav

Boravak Jupitera u polju partnerstva, znak je krupnih dešavanja na ljubavnom planu i novih mogućnosti za ozbiljne veze. Trenutni kvadrat sa Venerom iz četvrtog polja, koji traje do 26. avgusta i potom se, prelaskom Venere u znak Lava pretvara u sekstil, ukazuju da se napetost u odnosu sa partnerom smiruje i počinje period u kome se emocije i veza dovode u ravnotežu. Ovaj sekstil najviše pogoduje slobodnim predstavnicima znaka ili onima koji su rešili da okončaju vezu, jer će im pomoći da lakše nego inače "ulete" u novu ljubavnu šemu. Potražite osobu sličnih afinineta, sa istim sitemom vrednosti i slobodno se prepustite letnjim strastima i novim emocijama. Konjunkcija Venere i Severnog čvora 15. septembra označiće neku vrstu prekretnice za sve one koji su na pragu veze jer se tada okolnosti menjaju i neformalni odnosi se ili prekidaju ili prelaze u stabilnu vezu.

Zdravlje

Mogući respiratorni problemi, alergijske reakcije i stomačne tegobe. Povedite više računa o zdravlju, pazite na ishranu.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Do 26. avgusta, Venera je u Raku, u kvadratu sa Jupiterom, što znači da mnogo obećava, ali malo toga realizuje. Da stvar bude gora, Merkur je retrogradan, pa su svi dogovori nesigurni i nerealni. Budite oprezni prilikom planiranja novih poslova i fleksibilni po pitanju rokova, sa mogućnošću promene tokom druge nedelje septembra. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Lava, praveći sekstil sa Jupiterom, pa možete očekivati olakšanje na poslu, pozitivne promene, bolju saradnju sa poslovnim partnerima i usaglašavanje oko ranijih problema. Od kraja avgusta možete da očekujete poboljšanje materijalne i finansijske situacije, nove mogućnosti za zaradu kao i rešavanje problema vezanih za nekretnine i imovinu. Osim sekstila sa Jupiterom, od 2. avgusta, Veneru podržava i Saturn aspektom trigona, a kako se ova planeta nalaze u osmom polju, moguć je priliv novca od drugih ljudi, klijenata i sponzora. Izbegavajte uzimanje kredita.

Ljubav

Period počinje konjunkcijom vladara sedmog polja, Marsa sa Severnim čvorom, naglašavajući vašu duboku želju za promenom koju će postati realnija kada se i vaša vladajuća planeta, Venera, približi Severnom čvoru. Ceo period između ova dva aspekta protiče u traženju razloga za ili protiv trenutne situacije. Na ljubavnom planu posebno će biti zaniljvivi dani oko 26. avgusta, kada Venera menja znak i prelazi u Lava. Tada će do izražaja doći vaša jaka potreba za preispitivanjem odnosa sa partnerom zbog dijametralno različitih stavova o budućnosti vašeg odnosa. Želja za promenom biće najizraženija do 5. septembra. Svi pripadnici znaka koji su u vezi ili braku treba da prihvate ovaj period kao vreme provere njihove ljubavi i utvrđivanja zajedničkih interesa. Slobodne očekuje niz zanimljivih susreta. Venerin prelazak u Lava donosi potpuno drugačije osobe u vaše okruženje i budi nove snove.

Zdravlje

Jupiter u šestom polju upozorava na moguće upale i infekcije unutrašnjih organa, posebno uroloških. Kod žena su ugroženi reproduktivni organi, a kog muškaraca prostata i debelo crevo.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Merkur, vladar znaka je retrogradan do 6. septembra i to u znacima Device i Lava, odnosno u vašem četvrtom i trećem polju.

Nastavak horoskopa za vladavinu Device pročitajte OVDE!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije