Upravo od petka do nedelje (21. avgusta 2017. godine) zavladaće velika promena energije, kaže astrolog Gregory Scott. U petak su Mesec i Venera u konjunkciji u Raku i u kvadratu s Jupiterom u Vagi, a sve troje formiraju sekstil s Merkurom, koji je retrogradan.

PROČITAJTE JOŠ: Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo kako da privučete sreću dok je pun Mesec u Ribama menja sudbinu (do 10. septembra 2017.)

U petak emocije preuzimaju prevlast, a logika i razum nisu vam jake strane, upozorava britanski astrolog. Potrebno je da budete oprezni kada osećate potrebu nekome nešto da kažete, naročitop da li želite nekome da otvorite srce, jer ono što ste izgovorili, nemoguće je povući i posledice mogu biti nepopravljive. Ako ste u srećnoj vezi, ovo može biti sjajan dan; možete, na primer, ceo dan da ostanete u krevetu i da razgovarate.

Situacija se menja u subotu: Mesec ulazi u Lava i osećaćete znatno više samopouzdanja i optimizma, a mnogo manje straha kad je reč o vezama. "Veze su ove nedelje relevantne jer Venera je u Raku i mnogi od vas razmišljaće o njima, bez obzira na to jeste li samac ili ste u vezi, jeste li u braku ili razvedeni, ili ste odlučili da nikada nećete biti u vezi. Venera u Raku na neki će vas način prisiliti da se fokusirate na veze", objašnjava G. Scott.

Nastavak horoskopa za vikend pročitajte OVDE! 

PageBreak

Ipak, subota donosi poboljšanje - imate mnogo više samopouzdanja i kad je reč o vezama. Zato želite da odete na sastanak pogotovo ako je to prvi izlazak s nekim, sačekajte vikend jer nećete osećati pritisak koji izaziva stres i nećete biti u iskušenju da se previše otvorite, nego ćete sve više doživljavati kao zabavu i ugodno, neobvezatno druženje.

PROČITAJTE JOŠ: NOVČANI HOROSKOP: ova 3 znaka očekuje veći priliv novca do kraja avgusta 2017. godine

U nedelju je Mesec i dalje u Lavu; u konjunkciji je s Marsom. "Mars u Lavu pomalo je čudovište", kaže G. Scott. "Divovski Lav koji kaže: "Ja želim sve, svu strast, sva uzbuđenja, želim svu zabavu, želim da sve bude uzbudljivo i zabavno!" Dobra je stvar što je taj Mars u sekstilu s Jupiterom u Vagi pa je vrlo verovatno da će biti tih zabavnih, uzbudljivih, sjajnih doživljaja.

U nedelju ćete definitivno imati samopouzdanja i biće vam zaista jasno šta i koga želite, ističe G. Scott. Takođe, imaćete i sreće - zaista sjajan dan. Budući da je to najbolji dan za veze u ovoj nedelji u kojem one dominiraju, svakako ga nastojte iskoristiti na najbolji mogući način. Želite li započeti vezu, to možete uspešno učiniti upravo u nedelju, savetuje astrolog.

Izvor: Sensa klub