Od 7. avgusta 2017. godine metalni Petao koji vlada ovom godinom dobija pojačanje od zemljanog Majmuna - energija meseca avgusta je dominantno jang, piše Lovesensa

Ovo je mesec u kojem treba da se oslobodite onih svojih strana koje vam više ne odgovaraju. Vreme je da se posvetite i svojim dubljim željama, ali i da se prisetite starih znanja koje ste u poslednje vreme zapostavljali.

Avgust je vreme alhemije, svi rituali otpuštanja dobiće snažnu podršku energije Zemlje. Kineski horoskop najavljuje izazove.

Pacov – avgust 2017.

Oslonite se na svoje snage, kako u poslu tako i organizacionim životnim pitanjima. Nema puno pomoći sa strane ovog meseca, ali to za vas nije smak sveta. Neka vas trzavice ne izvedu iz takta, čuvajte se oštrih reči. Imate pravo na iskrenost i kritiku ali ne i na neprijatan rečnik. Ako upoznate novu, privlačnu osobu, ne poredite je s partnerom iz prošlosti. Takva poređenja nisu fer.

Bivo – avgust 2017. 

Ako zaista priželjkujete tu ljubav, dajte onda sve od sebe i pokažite koliko privlačni umete da budete. To ne znači i da otkrijete sve. Tajanstvenost može biti vrlo privlačna. Na profesionalnom polju, najvažnije je da osluškujete planove drugih i da svoje, nekako, uklopite u njih. Saradnja je ključna reč u avgustu.

Tigar – avgust 2017.

Zajedništvo, to je ono što će očuvati ljubav i dati vam snage da prebrodite sva iskušenja ovog meseca. Obuzdajte svoje trenutne impulse, prihvatite da se romansa može graditi i korak po korak. I na poslu pokažite strpljenje, čak i ako neki koraci vode unazad. Temelj je važan, potrudite se da ga ojačate.

Zec – avgust 2017.

Nećete sresti srodnu dušu na mestima gde je dosad niste sreli. Zato ne izbegavajte pozive na neobična mesta i krenite širom otvorenih očiju, otvorenog srca. Ako ste u vezi, ne plašite se suprotstavljenih stavova. Takođe, nemojte dozvoliti da oni izazovu konflikt – tolerancija je vaš moto za ovaj mesec. To važi i za posao, mada ne treba ispuštati konkurente iz vida.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop za letnju ljubav i veću zaradu: evo kakvu sudbinu donosi Venera u Raku

Zmaj – avgust 2017.

Prvi susret ne obećava mnogo, ali nemojte dozvoliti da bude i poslednji. Strpljenje i spremnost na prilagođavanje prijaće vam više nego što očekujete. Zauzeti Zmajevi treba da razjasne nesporazume ili da konačno prekinu vezu u kojoj nema razumevanja. Na poslu vas čeka uspeh, pod uslovom da napravite realistične planove i pratite ih pažljivo narednih mesec dana.

Zmija – avgust 2017.

Ne dozvolite da vas privlačnost zaslepi toliko da kraj sunca ne vidite i zvezde koje obični ljudi vide tek kad padne mrak. Romansa vas čeka kad zaista dobro pogledate oko sebe. Tražite dobre poslovne savetodavce, ali svaki savet primenite tek kad ga prvo sami proverite. Verujte drugima, ali pre svega – svojim očima i zdravom razumu!

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROGNOZE ZA SLEDEĆE ZNAKE: KONJ, KOZA, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA. 

PageBreak

Konj – avgust 2017.

Mesec optimizma obradovaće rođene u znaku Konja. Obasuti ljubavlju i pažnjom dragih osoba, bićete spremni da i vi pokažete svu svoju odanost. Ako ste sami, nećete to još dugo biti jer vam avgustovski dani donose romansu i leptiriće u stomaku. Na poslu vas takođe očekuje pozitivan razvoj događaja, ali i veliki napor. Dok ne uhvatite korak, oslonite se na svoje iskustvo, sigurno vas čeka uspeh. 

Koza – avgust 2017.

Jedno lepo prijateljstvo moglo bi da preraste u još lepšu ljubav. Slušajte pažljivije, neke nežne reči shvatate suviše olako a pažnju i velikodušnost prihvatate zdravo za gotovo. Više koncentracije potrebno je na poslu, pa ćete trošiti manje energije a dobiti bolji učinak. Upravo ovog meseca imate priliku za ogroman napredak.

Majmun – avgust 2017.

Umirite napetosti, znate i sami da su vas upravo suprotnosti najviše privukle jedno drugom. Ne dozvolite da vas manjak informacija navede na brze i negativne zaključke. Na poslu ne započinjite nove projekte u narednih mesec dana. Radije proverite da li među starim projektima ima onih koji se mogu lako osvežiti i koji će doneti mali ali brz uspeh.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za avgust 2017. godine: mesečne astro prognoze za zdravlje

Petao – avgust 2017.

Vruće-hladno, blizu-daleko... ovaj ljubavni ples umete i vi da vodite, ali sada će novi partner okretati vrtešku mnogo brže nego što vam odgovara. Poslovni uspeh moguć je samo ako se odlučite za iskrenu i blisku saradnju s grupom kolega. Ne oklevajte, može to biti odličan potez jer ćete profesionalni plan osvežiti i s malo zabave.

Pas – avgust 2017.

Pomerićete sve svoje granice ovog meseca, ali to vam neće do kraja prijati. Ipak ste više željni mira i bliskosti nego emocionalnih vatrometa čije iskre mogu itekako da opeku. Spremni ste da na poslu dovedete sve svoje projekte do završne faze. To je odličan tajming, jer će kašnjenja biti oštro kažnjena.

Svinja – avgust 2017.

Ako ste željni ljubavne promene, promenite se! Izađite na nova mesta, upoznajte nove ljude, prihvatite nove predloge. Ako već uživate u ljubavi, ali vas nešto muči, ovo je pravo vreme da porazgovarate o najdubljim strahovima sa svojom voljenom osobom. Na poslu se čuvajte spletki, ne prihvatajte ponude za lak uspeh. Na prekretnici ste, čuvajte svoj radni elan.

Izvor: Lovesensa