U poslednjoj nedelji juna, preko znaka Raka (dom, porodica) prelaze Sunce, Mesec, Merkur i Mars, simboli ugleda, emocija, biznisa i akcije, koji obrazuju izazovne aspekte sa tranzitnim Jupiterom i Saturnom. Zbog toga, a pre svega zbog oslabljene pozicije Marsa, u prvom planu biće trzavice na emotivnom ili poslovnom planu, bilo da se radi o raspravama, slavljima ili preterivanju u nečemu, ispoljavanju osećanja, trošenju novca, ophođenju prema starijima... Sunce predstavlja važne muške figure, a Mesec važne ženske figure u životu svakoga od nas, tako da u ovom periodu treba izbegavati konflikte sa roditeljima, pre svega, ali i sa emotivnim partnerom.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LETNJI HOROSKOP: evo kakva ljubav i sreća nas očekuje do kraja leta 2017. godine

Naglašen znak Raka, tokom ovog perioda, uticaće na sve znake, možda nešto više na vodene i zemljane, Rakove, Škorpije, Ribe, Bikove, Device i Jarčeve.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Da biste dostigli ciljeve koje ste zacrtali, potreban vam je dobar tim saradnika. Taktiziranje, koje vam nije jača strana, moglo bi da vam donese značajno uvećanje prihoda u radu sa strancima.

BIK (21. 4 - 21.5)

Zbog naglašenog znaka Raka i Venere u vašem znaku, vašem šarmu i atraktivnosti, malo ko će moći da odoli. Mnogi mogu doneti iznenadnu odluku o ulasku u brak, naročito ako ste u vezi sa osobom sa posla.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Marsa, čini vas mnogo konfuznijim i sentimentalnijim i sklonim promenama raspoloženja.

Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa nekim ko je zbog posla prisutan u javnosti.

RAK (21. 6 - 22.7)

Mnoštvo planeta u vašem znaku donosi prvoj dekadi nove mogućnosti za napredovanje u poslu ili početak uspešne saradnje.

PageBreak

Proširite krug prijatelja i obnovite neke veze i kontakte, naročito sa preduzimljivim mladim saradnicima.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskopski znak Rak: otkrivamo sve o rođenima u 3 dekade Raka (21-30. jun, 1-11. jul i 12-22. jul)

LAV (23. 7 - 23.8)

Period je povoljan, ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, umetnošću, naukom ili ukoliko planirate da pokrenete privatni biznis. Moguć ulazak u tajnu vezu sa nekim ko možda neće biti sasvim iskren prema vama.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Pazite da vaša SMS osoba upućena osobi koja flertuje s vama, ne završi na na displeju mobilnog vašeg partnera. Spoj vašeg vladaoca Merkura i Marsa, čini vas podozrivim i nesigurnim po pitanju partnerove vernosti.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Obnovićete neka poznanstva i veze koje su vam veoma bitne. Očekuje vas uspeh u radu sa osobama koje su prisutne u javnosti ili posluju sa strancima. Mnogi će se zainteresovati za vaše ideje i projekte, ali pazite se konkurencije.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. jula)...

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Marsa čini vas sentimentalnijim i romantičnijim. Ukoliko planirate da ugovorite neki nov, dobro plaćen posao, poslušajte savet jednog Bika.

Moguća romansa sa nekim ko često putuje.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Oslabljena pozicija Marsa, simbola erotike, donosi vam trzavice na emotivnom i porodičnom planu. Ukoliko ste slobodni, bićete mnogo preduzimljiviji na privatnom planu, tako da je moguće poznanstvo sa novom simpatijom preko posla.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Tranzit Marsa preko znaka Raka, u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, donosi potrebu da uspostavite komunikaciju sa nekim na koga često mislite. Osoba koja ima veze sa inostranstvom, Rak, Devica ili Ribe, želi da privuče vašu pažnju.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Iako vas mnogi nerviraju na poslu, pod zaštitom ste Merkura, simbola komunikacije i Venere, planete ljubaznosti. oslonite se na mlade saradnike, pre nego na one starije. Moguć ulazak u vezu sa lekarom, sportistom ili umetnikom.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Finansijski ne stojite baš najbolje, ali ove nedelje pripremite se za ozbiljan razgovor o nekom novom poslu. Aspekt između Saturnai Marsa deluju na vas obeshrabrujuće, naročito ako vam se dopada neki vatreni znak.

Izvor: Novosti