Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 16. maja ulazi u Bika, znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i tu će se zadržati do 6. juna. Njegovi aspekti, konjunkcija sa Uranom iz Ovna i trigon sa Saturnom iz Strelca, ove nedelje odgovaraju onima koji posluju sa strancima, ali istovremeno upozoravaju na oprez, naročito ukoliko zbog posla često putujete.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavni horoskop za sve znake: evo kakva nas romansa ili razočaranje očekuje od 15. do 31. maja 2017. godine

Osim na finansije, gde su mogući neplanirani izdaci, obratite posebnu pažnju na dokumenta i ugovore, na šta upozorava kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama, planeta sukoba i prevara. "Spoj" Merkura i Urana upozorava da čuvate vredne predmete i klonite se rasprave sa kolegama i saradnicima, a vozače da budu oprezniji za volanom.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pozicija planete biznisa u astrološkoj kući posla, blizu Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Klonite se rasprava sa kolegama.

BIK (21. 4 - 21.5)

Vladalac polja karijere, Uran, planeta iznenađenja u konjunkciji sa Merkurom u vašem znaku upozorava da povedete računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, u astrološkoj kući tajnih neprijatelja i prepreka, upozorava da da se čuvate intriga na poslu. Budite oprezni za volanom.

RAK (21. 6 - 22.7)

Konjunkcija vašeg vladaoca Meseca i Neptuna u polju kontakata sa strancima, odgovara umetnicima i lekarima, dok "spoj" Merkura i Urana, opominje da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

LAV (23. 7 - 23.8)

Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Početkom perioda, na kraćem putu u inostranstvu ili nekom predavanju možete da upoznate zanimljivu osobu.

HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK ZODIJAKA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti ne utiče povoljno na vaše rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Klonite se rasprava sa partnerom.

PROČITAJTE JOŠ: Kako se otvaraju tarot karte: naučite da predviđate ličnu sudbinu za sutra (UPUTSTVO)

VAGA (23. 9 - 22.10)

Pozicija Saturna i Merkura, planete komunikacija, koja upravlja vašim poljima inostranstva i podsvesti, donosi vam mogućnost novih šansi za poslovanje sa strancima o kojima odavno maštate.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Aspekti Merkura, vladaoca vaših astroloških kuća rizika i novca, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja ljubavi u trigonu sa Saturnom u vašem znaku i konjunkciji sa Uranom, najavljuje mogućnost saradnje sa strancima. Čuvajte vredne predmete.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Aspekti između vaših vladaoca Saturna i Urana i Merkura, donose vam neočekivanu ponudu za saradnju sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo, naročito ako ste mladi.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Merkur, simbol biznisa, pod uticajima vaših vladalaca, Urana i Saturna, planeta kontakata sa strancima i prošlosti, nagoveštava mogućnost dobijanja ponude za neki nov isplativ posao.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Zahvaljujući aspektu između Merkura, vladaoca kuće partnerskih odnosa i Saturna u kući karijere, možete da se nađete pred donošenjem odluke o saradnji sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Konjukcija Merkura i Urana utiče na nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je natalni Merkur u tim znacima. Ukoliko se premišljate i odmeravate svaku situaciju, pazite da ne propustite nove poslovne šanse, a ako ste skloni brzom donošenju odluka, dobro razmislite ili se prvo posavetujte s osobama od poverenja.

Izvor: Novosti