Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop za period od 7. do 14. maja 2017. godine: sedmica ljubavne melanholije i naplate starih dugova

Devica mora da se potrudi za srećnu Ljubav, dok će Strelac otkriti poslovnu tajnu! Kakva sudbina vaš znak očekuje za ovu nedelju...

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Merkur se okrenuo u vašem znaku što ukazuje da maksimalnu pažnju posvetite novim poslovnim prilikama. Zato ne brinite ukoliko stari posao bude u stagnaciji, jer se rađaju nove ideje koje mogu da donesu veliku zaradu. Bićete u situaciji da svoju slabost pokažete tamo gde nije poželjno.

Ljubav - Ne započinjite novu vezu pre nego što raščistite sa starom, pogotovo što su Merkur i Venera u vašem znaku, pa mogu doneti mnogo konfuzije. Suprotna strana preteruje sa posesivnošću, što vas najviše muči.

Zdravlje - Zdravstvena situacija se polako, ali sigurno stabilizuje, pa nema razloga za zabrinutost.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Povratak iz retrogradnosti Merkura i Venere i njihov prolazak kroz vaše dvanaesto polje ukazuje na neophodnost da se mnogo toga ispravi. Neke poslovne ciljeve želite da ostvarite po svaku cenu, ne obazirući se na prepreke. Pitanje je koliko dugo ćete moći da izdržite ovakav tempo.

Ljubav - Prisustvo Venere u dvanaestom polju najavljuje avanturu, a Merkur nesporazum. Izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije, jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima i pokušajte da ispunite skrivene želje, ali ne preterujte.

Zdravlje - Zbog nekontrolisanog konzumiranja pića i hrane, većinu predstavnika znaka očekuju stomačne tegobe.

PROČITAJTE JOŠ: Numerologija otkriva sudbinu: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Zbog Marsa ste previše impulsivni i često donosite odluke bez mnogo razmišljanja nego zasnovane na trenutku. Narednih dana potrebno je da u poslu budete više razumni i praktični. Okolinu šarmirate na razne načine, zavisno od toga šta trenutna situacija zahteva.

Ljubav - Ukoliko ne budete u prilici da zadovoljite snažan libido koji vam Mars daje, energiju preusmerite na neki kreativan posao. Obratite veću pažnju na potrebe drugih, pogotovo partnera.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama mogu se ispoljiti tokom ovog perioda, ukoliko ste se nemarno odnosili prema zdravlju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Prolazite kroz krizu odnosa sa okolinom koju prikazuje Mars u vašem dvanaestom polju. Kriza nije bezazlena, naprotiv, pripremite se na mnogo potresa. Otvorite sva čula kako biste izbegli gubitke i pogrešne poteze. Sa krizom istovremeno idu i šanse, pa je potrebno da razlučite opasnost od povoljnih prilika.

Ljubav - Na poslu postoji osoba koja je jako zainteresovana za vas. U ovakvim situacijama obično donosite komplikovane zaključke i imate teškoće u komunikaciji. Pokušajte da se opustite, jer ćete lakše doneti odluku.

Zdravlje - Moguće su prolazne tegobe sa grlom, prehladom i padom imuniteta. Ukoliko ih ne sanirate na vreme, mogu postati hronične.

PROČITAJTE JOŠ: KINESKI HOROSKOP ZA MESEC DRVENE ZMIJE: samo ovaj znak očekuje vatrena ljubav u maju 2017. godine

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Veoma ste aktivni i mislite da sve možete da kontrolišete. Ne udubljujte se u tuđe probleme jer ni sopstvene niste u stanju da rešite. Savete bi trebalo davati samo ukoliko ih neko od vas traži. Pokušajte da se distancirate od sredine, lakše ćete se izboriti sa nekim problemima.

Ljubav - Ego vam ne dozvoljava da priznate greške koje ste načinili tokom prethodnog perioda. Povratak Venere u direktan hod i njen boravak u vama trigonskom Ovnu pruža mogućnost usklađivanja sa okolinom i prevazilaženje nesporazuma.

Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih neprijatnosti uzrokovana je velikim vremenskim oscilacijama, na koje reagujete veoma burno.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao - Merkur je konačno direktan, što znači da se problemi na poslu polako rešavaju. Uprkos stagnaciji teških problema, nezadovoljni ste jer želite da ubrzate rešenja. Samo strpljenje će vam pomoći da se izborite sa najvećim neprijateljem - samim sobom i svojom brzopletošću. Ne ponašajte se autodestruktivno i budite umereni u svim idejama.

Ljubav - Vreme je da temeljno pristupite organizaciji emotivnog života. To znači da se bavite principima na kojima počiva uspešna veza, a ne da menjate svaku sitnicu.

Zdravlje - Bolesti vezane za infekcije i psihičke probleme zahtevaju ozbiljniji pristup.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao - Venera, vladar znaka i Jupiter, koji je u vašem znaku ulaze u nezgodan opozitni odnos i izlažu vas brojnim odlukama od kojih će neke biti kontradiktorne. Problem je u tome što počinje da vas izdaje strpljenje i što niste spremni na kompromise, jer ste već dugo pasivni. Sačekajte povoljan trenutak da krenete u akciju.

Ljubav - Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje pokušajte da svedete na razumnu meru. Venera i Merkur u vašem sedmom polju ukazuju na brojne promene u emotivnom životu.

Zdravlje - Već duže vreme vaš glavni zdravstveni problem je zadržavanje tečnosti u organizmu. Krajnje je vreme da potražite pomoć lekara.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije