1. Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prepoznaju karaktere. Vole da posmatraju i procenjuju druge ljude, i teško ih je prevariti.

2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umetničku "crtu". Iskazuju se u likovnoj umetnosti i dizajnu, a posebno su nadareni za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pevača i svirača među ljudima rođenim u martu. 

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP za ljubav koja traje ZAUVEK: ova dva horoskopska para nikada neće RASKINUTI

3. Velikodušne su i saosećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kada je reč o njihovu privatnom životu. Vole da sanjaju u samoći, miru i tišini, pa izbegavaju bučna mesta i gužvu.

5. Verne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo, pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima. 

KOJI JE NAJPRIVLAČNIJI CVET, PAS I DRAGI KAMEN ZA OSOBE ROĐENE U MARTU? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

6. Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se snađu i u "nemogućim" situacijama. Hrabre su, energične i sposobne da obavljaju više poslova odjednom. 

7. Vole da putuju, pa uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, pa im zato odgovara promena okoline i boravak u prirodi.

PROČITAJTE JOŠ: NUMEROLOGIJA doma otkriva vašu SUDBINU: kako broj vaše kuće utiče na vas i vašu BUDUĆNOST

8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom pa nisu podložni tuđim uticajima.

9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov entuzijazam je zarazan. Šire radost gde god da se nalaze i znaju da se smeju i u najtežim trenucima. 

10. Njihova strastvenost često ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje.

Dragi kamen: akvamarin

Pas: bostonski terijer

Cvet: narcis

Izvor: Zadovoljna