Ponekad se ljubav krije na mestima na kojima je najmanje očekujemo, piše Lovesensa.

Da bismo je otkrili u astrološkim najavama, pratimo boginju lepote Veneru, kao i asteroid Eros koji kontroliše strast, vernost i seks.

PROČITAJTE JOŠ: Životni PRINCIPI svakog horoskopskog znaka: Ovan ne voli svađu, a Vaga uvek podržava LJUBAV

Ovog proleća, ona će do početka aprila boraviti u 12. kući Bika, pa će pripadnici ovog znaka biti naročito privučeni tajnama, šaputanjima, skrivenim ljubavima - seksualnost ispunjena maštanjima i nežna ubeđivanja koje vam šalje intuicija začiniće vaš život magičnom erotikom.

Ipak, pripazite da ne preduzimate ništa prebrzo i prerano. Razmislite da li ste spremni na bezuslovnu ljubav? Da li ste spremni da pomažete, razumete, pristajete, prihvatate... lako je na vas ostaviti utisak u ovoj fazi, ali nećete biti u mogućnosti da otvoreno izjavite ljubav, pa čak ni da izrazite svoje potrebe jasno i direktno.

Ako na to niste spremni, sačekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda, tišina i samoća su takođe deo prirodnog emocionalnog ciklusa.

PROČITAJTE JOŠ: Šta sve mesec rođenja može da otkrije o ženi: stidljiva, zaljubljiva ili opasna?

Mesečev hod vas vodi na zabave i druženja, vreme je da proširite svoj krug prijatelja. Dok Eros putuje kroz vaš znak sve do 2. aprila, svi ćemo biti pomalo uzbuđeni i naglašeno romantični, a za vas dragi Bikovi, ovo je pravi vatromet strasti.

Na kraju zime, sve do 10. marta, i Mars unosi ogromnu vitalnost u vaš intimni život, a vi ćete - u zavisnosti od životnih okolnosti - moći da odlučite da li želite da se tome predate ili svoju seksualnost potisnete. Kompromis je u mogućnosti da ovu energiju do maksimuma iskoristite, ali diskretno i bezbedno.

Izvor: Lovesensa