Ovaj ritual izvrstan je za oslobađanje od svega što vam predstavlja teret u životu i od čega više nemate nikakve koristi na svom duhovnom putovanju, piše Lovesensa.

Potrebni su vam:

  • činija vode
  • 1 bela ili plava sveća
  • papir i olovka
  • žalfija

PROČITAJTE JOŠ:  Astrologija otkriva: šta mesec vašeg rođenja govori o vama

Pronađite mirno mesto, idealno je da to bude vaše sveto mesto u domu. Ako je moguće, obezbedite dotok mesečeve svetlosti.

Zapalite žalfiju i okadite svoju auru i prostor oko sebe dimom. Zapalite sveću i zahvalite se majci Mesecu, vodeći računa da vam činija s vodom uvek bude pri ruci.

Zapišite na papir sve ono što vam više ne koristi na duhovnom putovanju, sve terete kojih želite da se oslobodite. Nabrojite: svoje stavove, emocionalne spone, bolesti, navike, adikcije, ezoterijske veze, i tako dalje.

Kažite naglas čega želite da se oslobodite, pa udahnite duboko i izdišući zamislite kako sve što želite da izbacite iz sebe izlazi iz vas.

PROČITAJTE JOŠ:  Horoskop za frizure: koja boja kose odgovara vašem horoskopskom znaku

Približite polako papir sveći i zapalite ga. Kad više ne budete mogli da ga držite u ruci, spustite ga u vodu. Sačekajte da se raskvase ostaci papira pa ga bacite u baštu ili u šumu. Zahvalite se Mesecu i Univerzumu kad završite ritual.

Ako osećate inutitivno potrebu da ovaj ritual prilagodite sebi, slobodno to učinite.

Izvor: Lovesensa