Pun Mesec u Biku, 14. novembra, uči nas senzualnosti. Odvojite vreme za sebe, povežite se sa svojim telom, zaposlite sva svoja osećanja. Dajte sebi sangu preko lepih prizora, zelenila ili umetnosti. Važna je i prijatna muzika, divni mirisi, dodir tela, omiljena hrana. Podsetite sebe na to kako zaslužujete da ugođaj koji hrabri srce, podstiče maštovitost i učvršćuje osećaj vlastite vrednosti.

Mirna energija čini Bika, Jarca, Devicu i Škorpiju veselim i druželjubivim. Lav i Vodolija mogli bi da preteraju u prepuštanju užicima. Rak i Ribe posreduju u napetim situacijama s mudrošću iskusnih ljudi koji umiruju. Ovan i Strelac iskoristiće ove energije stabilnost na poslovnom planu, a Blizanci i Vaga mogu da se oslone na prijatelje, na sastav, pa čak i na sreću u rešavanju trenutnih izazova.

PROČITAJTE JOŠ: Mesečni horoskop za novembar 2016: mesec u znaku ljubavnih avantura, turbulentnih finansija i životnih odluka

Druga četvrtina u Lavu, 21. novembra, trenutak je za velikodušne poteze. Jeste li bili tvrdoglavi ili previše ponosni u svojim odnosima, stavovima i planovima? Otkrićete čudesno pravilo života - kad popustite i naizgled se predate, kad postanete velikodušni sa svojim vremenom, pažnjom i novcem, otvaraju se i najčvršće zaključana vrata.

Mlad Mesec u Strelcu, 29. novembra, početak je naših novih snova. Usudimo li se da sanjamo velike stvari jer će tako i naša postignuća biti velika. Možda nećemo ostvariti sve što želimo, ali u ovom trenutku nema granica u onome kako vidimo sebe u budućnosti. Tako da, nemojte biti skromni!

Maštanje je besplatno, a snovi i želje najbolja su motivacija. Ovan, Lav i Strelac maštaju o ljubavi i slavi, o putovanjima i avanturama, širenju poslova, pomeranju vlastitih granica. O ljubavi maštaju i Blizanci, Vaga i Vodoliji, a uz to planiraju da uče, pišu, putuju i pomažu drugima! U planovima Bika, Device i Jarca uvek je stvaranje lepšeg i bogatijeg života, a Rak, Ribe i Škorpija najmaštovitiji su kad je u pitanju, kao i uvek, brižnost i ljubav!

PROČITAJTE JOŠ: Veliki zdravstveni horoskop za novembar 2016. godine: mesečne astro prognoze za zdravlje

S prvom četvrtinom u Ribama, 7. decembra, potreban nam je osećaj sklada sa svetom i svemirom. Uspećemo da postignemo znatiželju i otvorenost prema svemu što nam dolazi u susret. Brzo se prilagođavamo, a osećaj sigurnosti i zadovoljstva dolazi onda kad istinski shvatimo i osetimo druge ljude, kad smo spremni dati sebe bez razmišljanja, bez pitanja. Ovo je idealna prilika da savladamo neka lična ograničenja i strahove.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa klub