Devica i Ovan

Ova kombinacija nije baš idealna, ali nije ni tragična. Iako će vaš prilaz u principu nervirati vašeg partnera, ni vi baš nećete biti prezadovoljni svojim izborom: nećete partneru oprostiti stalno kritizerstvo i cepidlačenje. Vi u seks ulazite srcem i svim čulima, dok je partner i tu promišljen. Idealna kombinacija bi bila kada bi se partner malo raskravio i pokušao da potisne svoju stidljivost. Vi kao vatra slabo zagrejavate morski žal, malo peska će ugasiti vatru sigumijeod vode. Vaš uporedni horoskop ukazuje na to da je odnos kod vas dvoje je delikatan, postoji intelektualni nesklad i teško usaglašavate međusobne poglede i htenja, često zbog nervoze ili bolesti. Vi ste osetjivi na prigovore vašeg partnera, koji to potkrepljuje dokazima. Ako je Devica muško lako će podleći volji Ovna i postati papučar, koji će dosadno zabadati nos u kuhinju. U intimnim odnosima teško je među vama usaglasiti brzinu i toplinu. Najgore je ako vi prigovarate partneru na hladnoću a on vama na prostotu, tada vaš brak sigurno puca. Da se iskompleksirani brak spasi, najbolje je tražiti izlaz u radu, maloj prodavnici ili uzajamnosti zanimanja, a o erotici neka brinu sretniji.

Devica i Bik

Vaša veza biće puna razumevanja i poštovanja. Vi se u principu dobro slažete, ali vaša seksualna veza neće biti toliko strasna. Horoskop nam govori da ako je žena Devica, ona će se povinovati Bikovim željama. Ako je obratno, muškarac Devica će biti taj koji će stalno zahtevati ljubav ipažnju. U seksu, on je partner bez zamerke i žena Bik sa njim može uživati. Vi kao grumen na žalu i partner kao žal u grumenu se duboko prožimate, i sve su varijante harmonične. Zajednički rad na ekonomiji, naročito baš zemlji, jako vam zbližuje duše. Oboje volite prirodu i cveće, njive i plodove, sukobi između vas su retki i lako popravljivi. Useksualnom odnosu ne tražite previše, zadovoljavate se oboje sa uhodanim odnosima. Iskre iz vatre ne lete, a njivama treba voda. U starije dane vi ste par koji nedeljom popodne obavezno ide u krevet na svečanu igru. Radnim danom oboje redovno nešto unesete u kuću.

PROČITAJTE I Otkrivamo ženske tajne Device u horoskopu: s kim se najbolje slaže "žena dinamit"

Devica i Blizanci

Kada se vas dvoje prvi put sretnete, nećete ostati dužni jedan drugom: prvo što ćete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmeritesvoje intelektualne moći, možda ćete nastaviti svoju vezu. Vaš seks će biti nekako suviše "cerebralan", ali to istovremeno ne znači da će biti loš. Medjutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuće svuda zajedno, ali u kući eros nema dubine, jer vam je različita brzina uzbudjivanja. Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako je ME u lošim aspektima doći će do razlaza. Kako veze nisu jake to prodje skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doći do razlaza što jedan želi seksualni odnos ujutro a drugi uveče. Ali vi ste na jednoj strani kad se tiče biznisa, praktičnog  života i dnevnih potreba.

Rak i Devica

Veza izmedju vas dvoje može biti ili savršena ili nemoguća. Problem jeu tome što ste vi veoma emocionalni, dok je partner hladno proračunat ianalitičan. Vi ćete stalno imati osećaj da niste dovoljno i predano voljeni. S druge strane, dobra strana ove vaše veze je što jedan na drugog obavezno prenosite svoje najbolje osobine. Kada žena Rak sretne muškarca Devicu, on će za nju biti izazov: žena Rak neće biti mirna dok potpuno ne osvoji stidljivu i hladnu Devicu. U krevetu vi možete biti iznenadjeni partnerovim umećem, koji iako stidljiv i pomalo nesiguran, kad se jednom opusti, postaje sjajan ljubavnik. Vas je lepo spolja gledati. Vi, kao čist izvor, na partneru kao žalu, medjutim, ispod površine i dalje od kuće ipak može postojati nešto mutno. Erotske veze nisu vam jake ni izazovne kao što ih ho[ete prikazati. U samoj igri partner može napravi neke nedolične radnje što može da vredja vašu duboku intimnost. Sumnje su opasan drug i bolje je da ne ispituju partnerovu prošlost, jer mašta sve može da uveliča. Pitanje zdravlja i kuće, ishrane i ekonomije jako vas veže i imaćete sretan brak. Ukoliko MO jednoga nije u aflikciji sa ME drugoga.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavna astrologija: evo kako da zavedete i zadržite njegov horoskopski znak

Devica i Lav

Vas dvoje imate potpuno različite poglede na život, vi ste veseli i širokogrudi, dok je partner ponekad sitničar. Jedini način da vas dvoje opstanete zajedno je da oboje naučite da dajete i da primate. U seksu niste baš idealni partneri zato što preplašeni partner može ustuknuti pred vašom vatrenom energijom. Bolja je kombinacija kada je Lav muškarac, jer će onda moći da oslobodi i relaksira svoju partnerku. U obrnutom slučaju, Lavica neće pokazati mnogo strpljenja. Ali veza muškarca Device i žene Lava može ipak biti vrlo uspešna, zato što Lavicama imponuju inteligentni muškarci, kakvi su Device. Svetlost (vi) se na žalu (partner) dobro odražava. Što vi suvišnog gubite to partner bez napora dobija. Kod vas dvoje se dobro zna ko kosi a ko vodu nosu. Ako je drugi muško onda evo papučara. Vi ste velikodušni i optimist, dokje partner škrt i pesimist, ali štedite i radite oboje, pa se materijalno usaglašavate. Držite se društvenih konvencija, a ako ste protiv režima, to izražavate zabavom i kritiziranjem. Od erosa ne iščekujete mnogo, a ne biste ni dobili. Bolje je ako je prvi muško, inače će reći: Ona ga je oženila.

MOŽE LI VEZA IZMEĐU DVE DEVICE OPSTATI, SAZNAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

PageBreak

Devica sa Devicom

Vas dvoje zajedno izgledate kao da niste u stanju da  vodite ljubav. Naime, vi ste toliko stidljivi da niko od vas neće prvi početi. U krevetu, vi ćete pre svega raspravljati i analizirati najbolje načine za vodjenje ljubavi. Ako se od te priče ne umorite, sprovešćete je u delo. Što se braka i ljubavi tiče, vi ste zadovoljni. Dobijate onoliko koliko vam treba. Kod vas dvoje je sve na hodimi - dodji mi, sa previše sitnica zabašurujete eros, snošljivi ste jedno drugom, seksualni odnos vam je ponekad smešan, i uz minimum dobrih okolnosti ovakva vaša veza ostaje trajna. "Pa šta bi rekli ljudi da se sad razidju?" Volite rad sa zemljom i plodovima, cvećem, florom i faunom, i sve vam to doprinosi radosti života. Farmacija ili ekonomija, statistika ili studijske analize (napr. život insekata i sl.) silno vas zbližuju. Ne žudite za visinama, malo vam treba da budete sretni. Ali ako je loših aspekata ME,Postoji realna opasnost da vam život prerastu u izrugivanja, da vam se ohlade odnosi, odvajate se od postelja i čekate mali potres pa da se mirno razidjete.

Devica i Vaga

Oboje imate iste želje, ali bi ih različito sprovodili u delo. Medjutim, vaš odnos je kompromis. Ako žena Vaga sretne muškarca Devicu, njen emocionalni život biće na mnogo načina prikračen. Mnogo bolje će proći muškarac Vaga sa nežnom i ženstvenom Devicom. Uopšte uzevši, vas dvoje niste loša kombinacija, jer vaša veza neće imati ni ekstremno loših ni ekstremno dobrih trenutaka. Teško će se kod vas dvoje desiti prerani seksualni odnos. Jer kako da se zagriju lahor (partner) i žal (vi)! Najčešće se ovakve veze ostvaruju iz neke računice: radi zaposlenja ili imanja ili trgovine. Ljubite se kao deca, dublje uživanjene umete potražiti. Veze su značajne samo ako unutrašnji planete imaju dobre aspekte sa SO partnera. Ako je VE i ME u aflikciji vezu od početkaprati laž, i neverstvo je normalna posledica.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavni horoskop: gde idealni partner čeka upravo vaš horoskopski znak

Devica i Škorpija

U ovoj vezi, vi ćete uvek biti u podredjenom položaju, jer nemate energiju koju ima partner i partner će doživeti zadovoljstvo pre no što vi shvatite šta se uopšte desilo. Vas privlači partnerov erotizam, a partnera vaša čistota. Vas dvoje možete prilično dobro da se slažete u svemu osim u seksu. Što se toga tiče, vaša veza može lako biti kratkog veka. Relativno podnošljiva kombinacija je izmedju muškarca Škorpije i žene Device. Žal (vi) i reka (partner) se uzajamno prečišćavaju. To važiza vas dvoje kada se uzajamno unapredjujete, naročito ako se bavite nekim istraživačkim radom. Razlika seksa je prevelika; partner je strastven, ali on udesi nekako seksualni odnos da sam sebe zadovolji. Tako intelektualna veza izmedju vas može ostati čvrsta jer vi nemate štada prigovorite, a partner se ne bavi sitnicama. Bolje je ako vi prikupljate materijal a partner ih povezuje. Još je bolje ako idete na zajednička putovanja. Samo ako su aspekti ME : MA loši, brzo će izbiti prekorne reći. Vi ćete pognuti glavu ali ne znate prekinuti gundjanje, apartner će odlučno tražiti izlaz iz netrpeljivosti.

Devica i Strelac

Da li ste sigurni da želite ovu vezu? Razlog ovog mog pitanja je činjenica da izmedju vas dvoje veza može da bude platonska. Ljubav koja je vama tako potrebna, poslednja je stvar kojom bi se partner zamarao. Kako ste vi precizni imaćete mnogo problema sa svojim partnerom, jer on je neodgovoran i pomalo nezainteresovan za kuću, koja je vama tako bliska. Sa druge strane, vi nećete moći da podnosite njegovo flertovanje. Lakše je kad se nadju žena Strelac i muškarac Devica. Iako kod vas dvoje jedan hladi a drugi greje, ipak imate nešto zajedničko. Seks vas ne veže, ali čudesno se sporazumevate na sporednom koloseku upravo na skretnicama. Oboje ste pokretni i rado putujete, idete u turizam, volite lov i more, može vas povezati učenje, filozofiranje, a nekad i religija. Samo ako su aflikcije ME : JU u kompararivnim  horoskopima, onda izbija ideološki sukob. Ako je prvi muško, on erotski ženu ne zadovoljava ali veza je trajnija nego u obratnom slučaju.

Devica i Jarac

Vas dvoje se idealno slažete, pogotovo ako je žena u znaku Device, a muškarac u znaku Jarca. jer ćete u njoj naći idealnog partnera. Kuća će vam blistati, deca će vam biti uredna i lepo vaspitana. U seksu ona nećeizvoljevati i u svemu će mu omogućiti da se oseća kao gazda. što se tiče seksa, ili će se odmah savršeno uklopiti ili nikad, ma koliko to pokušavali. Žal (vi) se drži kamena (partner) sve dok ga viša sila ne odvoji. Seksualne veze izmedju vas su hladne i trajne. Smišljeno i bez uzbudjenja započinjete prvi kontakt, ljubljenje je nekako konvencionalno, a seksualni odnos je čista dužnost. U braku ostajete verni, pogotovu ako se bavite ekonomijom i prirodom, zemljom ili astronomijom i slično. U radu vam kritički odnosi pomažu da stvari daljeusaglasite. U sudbonosnim časovima ostajete čvsto povezani kao žal kogapritisak pretvara u kamen. Vi više trpite, jer ste potčinjeni, ali zatopartner ne beži od obaveza, i sa vama samopregorno ide do kraja života.

PROČITAJTE JOŠ: Ljubavni horoskop: ovi znakovi se nikako ne slažu u ljubavi

Devica i Vodolija

Vas dvoje teško se možete složiti, kako u ljubavi tako i u seksu. Kadase nadjete, možete biti odlični prijatelji, jer vaš partner u odredjenom smislu i seks shvata kao deo druženja. Muškarac Vodolija nijebaš idealan partner za ženu Devicu. Mnogo je bolje da je muškarac Devica, jer će umeti da kontroliše nemirnu prirodu Vodolije. Pesak sa žala (vi) se meša sa oblakom (partner) samo dok duvaju vetrovi. U miru se vi ne podnosite, jer vi štedite i sredjujete a partner neodgovorno razbacuje. Ugodni eros izmedju vas samo naleti, pa ga brzo nestane, zatim stradaju živci ili se jedan partner prosto pokvari. Ako su ME: UR ulošem aspektu, jedan drugome lome nerve i slom nije daleko. Saradnja medju vama je dobra na misaonom ili umetničkom polju. Seksualni odnos jepromašen, naglo se rasplinjuje i nestaje.

Devica i Ribe

Vas dvoje možete biti kao stvoreni jedno za drugo. Vi, koji ste uvek na zemlji obema nogama, možete usmeriti i vratiti u realnost svog partnera. Sa druge strane, partner će moći da vašu jednoličnu prirodu oboji svojim mnogostrukim talentima i neograni]enom maštom. U tom smisluste vas dvoje korespondentni i zajedno možete uraditi gotovo sve što poželite. U seksu se možete sjajno slagati. Vaša veza nije strastvena, ali je puna nežnosti i razumevanja. Svojom taktičnošću, partner je sposoban da u vama razbudi sve erotske potencijale. Morski žal (vi) je ugodna stvar, miluje ga svaki talas (partner). Vas spajaju intimne duševne veze, tražite više ideale - nebeske i zemaljske, isprobavate i nekorisne figurae Veneris, ne bi li eros prikazali višim nego što ga telesno možete imati. Najčešće ste žrtva jedno drugog, naročito ako je jednom od vas narušeno zdravlje. Može vam biti korisna saradnja na nekomopštem idealu, minucioznom poslu, govornim razonodama ili diskretnim pisanijama. Zbog ideoloških razlika jedan od vas dvoje može stradati a drugi stvar popravljati. Posvećujete se kao drug drugu, jer kad spoljne sile gurnu jednog od vas, automatski se uznemiri i drugi. Provodite nečujni intimni život gradjanina, pun zanimljivih detalja, a seks vam ječesto inspirator.

Izvor: Poezija.6forum.info