Žena rođena u znaku Ovna

Rak: Rak je šarmantan i veoma ga privlači energija devojke Ovna. On uživa u izazovu koji sa sobom nosi ovaj kompleksan znak i uvek uspeva da iz njega izvuče najbolje.

Ribe: On je osetljiv kada su emocije devojke Ovna u pitanju, a činjenica da mu se može verovati pomoći će da veza bude izuzetno jaka.

Žena rođena u znaku Bika

Bik: Ovaj znak može biti srodna duša za devojku koja je u horoskopu Bik. Ova dva znaka slažu se na osnovnom i predivno strastevnom nivou.

Rak: Rak bez problema može da izađe u susret svim vašim željama i bez problema ćete se dopunjavati i puniti baterije međusobnim emotivnim energijama.

Žena rođena u znaku Blizanca

Rak: On traži svoju pravu ljubav, a devojka Blizanac muškarca koji će je učiniti njegovom. Ova dva romantična znaka razumeju se i poklapaju do same srži.

Vaga: Oboje uživate u fizičkoj i mentalnoj stimulaciji i nikada nećete dosaditi jedno drugom. On voli slobodu, a ona je fleksibilna i zato se ova dva znaka savršeno dopunjuju.

Žena rođena u znaku Raka

Vaga: On je stabilan i siguran u sebe i voli balans u svom profesionalnom i privatnom životu. Veoma je kompatibilan sa vama jer može da učini da se osećate sigurno.

Bik: On je savršen za vas zbog svoje prizemnosti. S obzirom na vašu veliku emotivnost, Bik je savršen znak koji će vam pomoći da se iskulirate.

Žena rođena u znaku Lava

Blizanci: On je nežan džentlmen koji će učiniti da se osećate voljeno. Divi se vašoj čeličnoj ličnosti i ceni vašu odlučnost.

Škorpija: Kao i devojka koju voli, Škorpija je strastvena, ali nikada nema potrebu da dominira. Oba znaka imaju izraženu lojalnost, a kada se spoje, tu vezu je jako teško prekinuti.

Žena Devica

Vaga: Kada baci pogled na vas, neće prestati sa udvaranjem dok vam ne osvoji srce. On je logičan i brižan i zato možete da budete sigurni da nećete ostati slomljenog srca na kraju.

Jarac: Jarac može da vas izvuče iz ljušture jer se ne plaši Devičine misteriozne i rezervisane prirode. Kada mu se predate prikazaćete se u svoj svojoj veličanstvenosti.

Žena rođena u znaku Vage

Strelac: U pitanju nije očigledan, ali je svakako srećan izbor za vas. On je slobodnog duha, a ona je alfa devojka, ali čini se da kada su zajedno sve funkcioniše savršeno. Otvoriće vam um i proširiti vidike, a vi ćete ga privući nazad na zemlju.

Lav: Oba znaka su neverovatno lojalna. Ona drži njegov ego pod kontrolom, a on je izaziva svojom razigranošću. U muškarcu Lavu ćete pronaći pravu srodnu dušu.

Žena rođena u znaku Škorpije

Lav: Hranićete se međusobnom strašću. Lav će biti opčinjen vašom ljubavlju, a vi ćete se osećati sigurno zbog njegove lojalnosti. Vi ste kao stvoreni jedno za drugo.

Jarac: Kritičko razmišljanje i strpljenje čine ga idealnim izborom za neustrašivu i maštovitu devojku Škorpiju. Uživaćete u međusobnom društvu, ali i neverovatnoj seksualnoj hemiji.

Žena rođena u znaku Strelaca

Ovan: On je, baš kao i vi, stvoren za avanturu i vrlo retko će stvarati probleme u vezi koja će biti do vrha ispunjena srećom i romantikom.

Vodolija: Sa njim možda nećete imati večnu vezu, ali će uvek biti uz vas kako bi vam pomogao da sazrete i napredujete kao osoba. Ah da, i seks će vam biti divalj i intenzivan.

Žena rođena u znaku Jarca

Ribe: Uprkos emotivnoj prirodi, Ribe su savršen izbor za vas. Jarac može da stabilizuje nemirne Ribe, a zauzvrat dobija preko potreban osećaj sigurnosti. Sa druge strane, muškarac u znaku Ribe uneće malo svetla u ozbiljan svet Jarca.

Devica: Ovo je vaša srodna duša. Nijedan znak ne ključa od strasti i emocija, ali duboka ljubav koju ćete ostvariti je neporeciva. Iako će vaša veza plutati po mirnom moru, večno ćete uživati jedno u drugom.

Žena rođena u znaku Vodolije

Vaga: Oba znaka vode bogat društveni život i veoma su otvoreni. Vaga će znati da ceni vašu potrebu za kreativnošću, a kada ste zajedno uživaćete u međusobnoj stimulaciji i uzbudljivim trenucima.

Blizanci: Kada ste zajedno imate energiju koja će privući poglede svih u prostoriji. Seks između ova dva znaka je neverovatan pošto oboje naginjete ka svojoj divljoj strani. Blizanac je verovatno jedini znak koji može vas zadrži uz sebe zauvek.

Žena rođena u znaku Riba

Rak: Imaćete sjajn osećaj za međusobne emocije i osećaćete se toliko sigurno da među vama neće biti nikakvih tajni. Rak je prirodni zaštitnik, a Ribe će vrlo rado pokleknuti pred njegovim potrebama. Ljubav koju ćete imati je dugovečna.

Jarac: Njega neće odbiti vaša konstantna zamišljenost i manjak fokusa jer će on biti taj koji će vam pružiti temelje za koje možete da se držite kako ne biste odlutali u neki dalek sanjiv svet. Prijaće vam njegova logika i mudrost, a on će uživati u vašoj slatkoj i osetljivoj prirodi.

Izvor: 24 sata