Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOGIJA sreće u ljubavi i poslu: vaš broj karme za 2016. godinu

Broj 9 predstavlja brojku obnavljanja ali i refleksije, zavisno od toga kako tumačite svoj život. Možemo da primenimo "dobro se dobrim vraća" ili da promenimo ono što nam se ne sviđa.

  Izvor: Foto: Profimedia

Svaka godina u numerologiji nosi svoj lični broj i obeležena je njegovim karakteristikama.

PROČITAJTE JOŠ: Velika numerološka prognoza za 2016. godinu: koja je glavna životna lekcija za vaš broj

Ova godina je do sada bila, i nastaviće da bude – naporna. Ako saberete sve njene brojeve (2 + 0 + 1 + 6) dobija se broj 9. Dakle, 2016. godina je godina devetke. To je poslednji broj u numerologiji i predstavlja završetak ciklusa.

Nakon nje očekuje nas 2017. godina čiji zbir brojeva je 1 i predstavlja godinu početka. Radi se o ciklusima koji se ponavljaju, a ljudi lako zaborave teške godine. Takve godine bile su 2007. i 1998. godina. U godini devetke nije preporučljivo da nešo važno započnemo, savetuju numerolozi. Ovo definitivno nije najpovoljnije vreme za uvođenje većih promena u život.

Takođe, ovo je godina u kojoj mnogi poslovi se neće realizovati, a veze se raskinuti. Osim što ova godina nije previše povoljna numerološki, ona je i s astrološkog aspekta vrlo teška, zahtevna, s obzirom na retrogradne planete koje je prate. Poslednji u nizu glavnih celih brojeva, 9, je broj potpunosti duše, kraja ciklusa života i smrti i smatra se mističnim.

  Izvor:

Zato što je obeležena ovim brojem, 2016. godina se smatra karmičkom godinom.

Ona je godina završetaka, ali i praštanja i oproštanja. S obzirom da ovaj ciklus u kojem se nalazimo (započet 2008. godine) celim svojim trajanjem nije bio najpovoljniji, njegova završnica predstavlja zaista stresan i nepovoljan period, kulminaciju događaja započetih pre 9 godina.

U prethodnih nekoliko godina možda vam se činilo kako vam sve ide prilično lako.

U 2016. godini sve to dolazi na naplatu, ali ovo je godina u kojoj će se zaokružiti sve što ste uradili u prethodnih osam. Možda ćete iskustvo koje ste stekli u prethodnom periodu preneti na druge, ali ako smatrate da tih 8 godina nisu bile dobre, sada je vreme da sve preokrenete u svoju korist. Kako?

Postoje 2 staze kojima možete još uvek krenuti, zavisno da li ste zadovoljni s onim što ste postigli ili niste.

Ako ste iz prve priče, sada se treba da se odužite ljudima koji su vam pomogli na vašem putu. Osim toga, možete se baviti dobrotvornim radom – uvek, a posebno sada vrlo je važno da pomažete drugima.

Ako smatrate da život ipak nije bio darežljiv prema vama, sada napravite planove za narednu godinu i sledeći životni ciklus. Do tada pokušajte da popravite sve što se da popraviti.

Vrlo je bitno i da tokom 2016. godine stalno učite nove stvari i bavite se stvarima koje volite. Pronađite ono što vas usrećuje i posvetite se tome. Kad jednom shvatite šta zaista želite, to će vam pomoći da što pripremljeniji dočekate novi životni ciklus.

PROČITAJTE JOŠ: Savet numerologa: kako da pronađete sreću u ljubavi

Broj 9 predstavlja brojku obnavljanja ali i refleksije, zavisno kako tumačite svoj život. Ili primenite onu ” dobro se dobrim vraća” ili promenite ono što vam se ne sviđa. Što god vam se bude događalo, na kraju budite sigurni da ste izvukli maksimum iz 2016. godini. 

Ovu godinu iskoristite da razmislite o željama i planovima za budućnost kako biste već sledeće godine, koja će biti u znaku broja 1 i označavati početak novog ciklusa, mogli da počnete i da ih realizujete.

Zatvaranje jednog numerološkog kruga (ciklusa) označava svođenje računa. Ovo je definitivno godina plaćanja karmičkih dugova i sudbinskih preokreta. Donosi završetak, ali i najavljuje – drugu šansu.

Created: 2009:04:30 20:55:43
Izvor:

Izvor: Besno pile

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije