Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

Horoskopom do 30. aprila vlada Venera u Ovnu: evo kome će doneti najviše strasti

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić

Dobro postavljena Venera nije sebična Venera, već Venera koja ima dobar odnos prema sebi, zalaže se za svoje želje, podržava i voli sebe.

Izvor: Foto: Profimedia

Venera je u Ovnu od 5. do 30. aprila 2016. godine.

Osobe koje imaju u natalu Veneru u Ovnu u ljubavi su strasne i smele, a u osvajanju preduzimljive - one pridobijaju onoga koga žele. Ko ovde ima Veneru ispoljava otvorenost i srdačnost, ali često i burnu strast u ljubavi, posebno ako je i Mars u vatrenom znaku.

Mnogi zavodnici i zavodnice imaju Veneru u Ovnu, vatrenom znaku, koju ima veliku energiju privlačnosti, zavodljivosti. Sila privlačnosti je tako velika da ne može proći puno vremena da do ljubavne veze ne dođe. Nestrpljivost je ogromna, te postoji težnja da se brzo uđe u ljubavnu vezu, ali koliko će strasti potrajati, to je već druga priča. Često je ovde tanka granica između ljubavnog, strasnog zagrljaja i ljubavne borbe - jedini je izuzetak karta u kojoj Saturn pravi neki aspekt koji će učiniti vezu postojanom.

PROČITAJTE JOŠ: Horoskop sreće i napretka: ovo su najpovoljniji dani za vaš horoskopski znak u 2016. godini

U partnerstvu, teško se dolazi do sklada, jer ko ima ovde Veneru, neće biti sklon da balansira i da svoje želje i ljubavne potrebe usklađuje da drugima. Ona će činiti po svome, imati potrebe da ostvari svoje želje, ona dobija primesu Ovna da i u ljubavi polazi od sebe, da je svojevoljna i da voli da bude ta (ili taj ako je u muškom horoskopu) koji vodi vezu. A ako tu naiđe na otpor, ili tome suprotstavljanje, ili na ljubomoru, ona može lako da odustane od veze.

Ukoliko je Venera u Ovnu, a Mars u skladnom odnosu sa njom, onda veze mogu da potraju. Dobro postavljena Venera nije sebična Venera, već Venera koja ima dobar odnos prema sebi, zalaže se za svoje želje, podržava i voli sebe i drži do svog izgleda i svojih želja. Takvu Veneru nailazimo kod žena koja sebe umeju da ostvare i ispolje i na planu karijere, koje stiču nezavisnost, koje su emancipovane, smele. One jedino mogu da uz sebe imaju ostvarene i jake muškarce, jer oni će moći da se „nose“ sa ovakvim ženama.

Žene sa Venerom u Ovnu umeju da budu i prkosne, buntovne, smele. Ne ostaju u vezama gde su podređene ili gde trebaju da sede kod kuće i čekaju svoje supruge. Ženi sa Venerom u Ovnu je potrebno da je aktivna, da ispoljava svoje kvalitete i dokazuje u radu. Ona je dama koja ima potencijale i energiju da se nosi sa izazovima. Često je atraktivnog izgleda, privlačna, pleni svojim šarmom, energijom koja izbija iz nje. Deluje često vedro, otvoreno, srdačno. Ume da bude vesela, strasna i glasna i da bude primećena svuda gde se pojavi. Ako joj jake ljubavne strasti nisu uzvraćene i ako naiđe na potcenjivanje, ona će se tome odupreti, ili jednostavno prekinuti vezu, jer drži do sebe. 

Izvor: Foto: Profimedia

Venera je u Ovnu u svom padu. Smatra se da ona ovde nije dovoljno ženstvena, odnosno ona ispoljava energiju koja ne odgovara konvencionalnom pogledu na žene, koja ne treba da bude prkosna, smela, svojevoljna, sklona da dominira i da stavlja svoje potrebe i želje iznad drugih i deluje agresivno ili isfrustrirano. Međutim, u današnjem vremenu, gde žene stiču sve veću emancipaciju, postaju finansijski nezavisne, grade svoju karijeru, nalaze se na rukovodećoj poziciji, žene koje imaju ovde Veneru, dobro se snalaze i ostvaruju sebe. Pri tome često doživljavaju bračne krize i lomove, jer nailaze na ljubomoru kod partnera, ali ne samo zbog toga. Ove žene mogu da budu veoma privlačne, da rade i drže po svome, što može da dovede do konflikata u ljubavnim odnosima.

PROČITAJTE JOŠ: Kineski horoskop za april 2016: Tigrovi, oprostite, Zmajevi, probudite romansu!

Muškarci sa Venerom u Ovnu su strasni u ljubavi, vatreni ljubavnici, koji vole žene koje su dopadljive, fizički privlačne, ali takođe strasne, smele, vesele i pune života. U stanju  su da izazovu vatromet ljubavnih  strasti. Odgovaraju  im   u ljubavi  žene  rođene  u vatrenim  znacima.

Ko  ima  Veneru  u Ovnu,  u ovom periodu  imaće  pojačane  strasti i želju  za  ljubavlju, posebno  kada  se  Venera  vrati  tačno  na ono mesto,  gde  im je  u natalu - to je  vreme  obnavljanja  za  njih  Venerinog  ciklusa.

Izvor: Foto: Profimedia

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije