Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totalno pomračenje Sunca: evo kako da se oslobodite tereta prošlosti i negativne energije u u noći između 8. i 9. marta 2016. godine

Zaštita od negativne energije i oslobođenje od tereta prošlosti mogući su, tvrde astrolozi u doba solarne eklipse...

  Izvor: Foto: Profimedia

Totalno pomračenje Sunca u Ribama biće 9. marta u 2.30h, na 18. stepenu ovog vodenog, promenljivog znaka. Povoljno je to što će biti u sekstilu sa Plutonom u Jarcu, donoseći velike, korenite promene ili novine.

Kako je pomračenje Sunca u Ribama, treba da tražite pomoć od drugih, jer će pomoć pre stići. Najvažnije je samo za one koji su rođeni u Ribama, Devici, Strelcu, ili tu imaju Mesec. Važno je da ne ulazite sada svesno u novine, jer nije povoljno vreme za to. Novine, ili promene koje donosi pomračenja će za neke biti i povoljno, ako ne odmah, a ono kroz neko vreme za osobe koje imaju Sunce u Raku oko 18., ili Škorpiji, ili Biku, Jarcu. U prirodi su moguće, u nekim predelima sveta, prirodne katastrofe, posebno poplave, a negde i zemljotresi.

PROČITAJTE JOŠ: Astro obrti sudbine: ovim osobama potpuno pomračenje Sunca u Ribama donosi najviše promena

Dobro je da se na kratko - dok traje pomračenje oko 2. 30h (ako ste budni) opustite i vizuelizujete kako negativna energija odlazi od vas, da se utapa u vodu, jer je reč o znaku Riba, vodenog znaka. Zamislite da vaša negativna osećanja tonu u duboku vodu, da strah ili osećanje tuge, ili neka druga negativna emocija tone i nestaje. Osetićete se lakim i neće se negativna energija odraziti.

Ta vizuelizacija bi trebalo da se radi za vreme pomračenja u minuti na ovim prostorima, pa u narednih 3-5 minuta. To je jedan od načina da se oslobodimo tereta prošlosti i da možemo da dočekamo promene spremni, bez straha, s poverenjem da nam život donosi uvek ono što treba - ako ne trenutno, onda za kasnije dobro.

  Izvor:

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije