Ovan: Pripadnici ovog znaka poseduju prirodnu samouverenost, koja privlači osobe suprotnog pola, međutim u vezi ovo može postati iritirajuće. Ukoliko želite da vaša veza opstane, smirite svoj ego i pokušajte sebe ponekad da stavite na drugo mesto.

Bik: Pogrešno je misliti da će vam partner ostati veran i kada prestanete da se doterujete ili trudite oko njega. Tvrdoglavi Bikovi takođe su i velika zlopamtila i u stanju su da se sa partnerom svađaju neprestano oko jedne iste stvari. 

Da li naša veza ima budućnost: horoskopski znakovi i parovi kojima preti raskid...

Blizanci: Zabavljanje sa ovim znakom može biti dosta zbunjujuće. Blizanci konstantno otkrivaju sebe i svoju ličnost, tako da nikada ne možete biti sigurni da li vam je veran i da li mu u potpunosti odgovarate.  

Rak: Rakovi imaju naviku da pominju brak i decu i kada je veza na samom početku. Pripadnici ovog znaka umeju da se ponašaju vrlo nametljivo, što može prouzrokovati da se njihov partner povuče u sebe, umesto da uživa u zagrljaju ljubavi.

Lav: Rođeni u ovom znaku svađaju se partnerom vrlo često, ali samo zato što brinu. Ipak, druga strana to neće uvek shvatiti, te ćete biti prozvani kao neko ko stalno želi da se svađa bez ikakvog razloga. Za Lavove, osvajanje pobede u svađama važnije je od osvajanja nečijeg srca.

Devica: Device će retko pokazati zainteresovanost za bilo koga, jer su vrlo stidljive. Takođe, neretko će odustati od partnera ukoliko najsitniji detalj sastanka u njihovoj glavi nije prošao u najboljem redu.

Mesečni horoskop za mart 2016. godine...

Vaga: Ljubavni život rođenih u znaku Vage uglavnom je dosta komplikovan, jer biraju osobe koje nisu prežalile staru ljubav ili im je u nekom segmentu života potrebna pomoć. Vage namerno traže partnere za koje su sigurne da nisu za njih i tako upadaju u sopstvenu zamku.

Škorpija: Rođeni u ovom znaku važe za najbolje ljubavnike, ali kada se nađu u vezi žele sve ili ništa, što može stvoriti presiju kod partnera. Škorpije vole da budu glavne u vezi, zbog čega često ostaju same.

Strelac: Da li su vaši standardi previsoki? Onda mora da ste rođeni u znaku Strelca. Naravno, vi zaslužujete najbolje, ali vi ne želite da se zadovoljite baš ni sa čim. Mišljenje da za vas niko nije dovoljno dobar vam sigurno neće doneti ljubav u život.

Jarac: Osvajanje njegovog poverenja zahteva mnogo vremena i upornosti, a sve dok se to ne desi, Jarac ume da bude vrlo ljubomoran. Partneru ovakav pristup vezi može delovati dosadno i frustrirajuće.

Kineska astrologija za mart 2016. godine: šta vam donosi Zec i element Drveta...

Vodolija: Vodolije o svemu imaju svoje mišljenje i neće se truditi da to sakriju. Ovo može biti zanimljivo u ranim stadijumima veze, no kasnije provokativna priroda ovog znaka može biti razlog za raskid.

Ribe: Pripadnici ovog znaka teško prebole svoje bivše partnere. Ribe će retko kada prekinuti vezu u kojoj odnosi nisu najbolji, jer će smatrati da su oni glavni krivci za to. Privlače ih osobe kojima je potrebna njihova pomoć, ali nakon njihove spasilačke misije neretko ostaju sami.

Izvor: Lisa