Mesec u Ribama u konjukciji sa Neptunom u Ribama u prepodnevnim časovma donosi nam mogućnost da verujemo u čudo i da privučemo takve reči koje će 17. decembra 2015. godine, 7. lunarnog dana imati posebnu snagu. Imaginacija je snažna u jutarnjim satima od 7 do 9 časova.

Ovog 7. lunarnog dana je moćna snaga izgovorene reči, koja može delovati više nego što je uobičajeno. Idealan je dan za afirmacije, posebno oko podneva, kada će Mesec biti u sekstilu sa Merkurom. Obratite pažnju šta izgovorite, jer i nemarno izovorene reči danas, mogu imati veliki uticaj na starnost, na vas, ili druge osobe. Ne žurite da nešto kažete, posebno ako niste o tome dobro razmislili.

VIŠE: Kineski horoskop za decembar 2015. godine: da li baš sve teče glatko u mesecu Pacova?

Čuda se događaju svakodnevno, ali 17. decembra 2015. godine i više nego inače, jer Mesec u Ribama je priča o čudu, o moći podvesnog, o snazi imaginarnog, o veri toliko jakoj, da privuče zamišjeno i željeno. Ko ga ima u natalu zna šta to znači - život je bajka i prepun čuda!

Luna je povoljna, jer će praviti sve same lepe aspekte, posebno u večernjim i ranim noćnim satim, od 18 do 21h. kada će biti istovremeno u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i trigonu sa Venerom u Škorpiji.

Istovremeno će i Venera u Škorpiji biti u sekstilu sa Plutonom u Jarcu i ovaj dan može biti za nekog ostvarenje sna. Ovo posebno važi za vodene znake: Rakove, Škorpije, Ribe. U večernjim satima vreme je kada se može spotano voleti, pokazati osećanja, izraziti ljubav, jer ona mogu da se lakše prihvate i vrate.

VIŠE: Idealni poklon za svaki znak zodijaka: evo kako da najlepše obradujete vašeg Lava, Devicu, Raka...

Ovo je povoljno vreme i za stvaranje - za pisanje i kreativne aktivnosti, a osećaj za lepo će biti najviše prisutan u večernjim satima. RomantIčno veče uz voljenu osobu može se pretvoriti u ljubavni zanos, kom ne možete da se oduprete, jer strasti mogu uvesti neslućene lavirinte ljubavnog plamena.

Ne odupirite mu se, jer su retki dani sa ovakvom energijom, koja treba da se pretvoriu nešto što je životno, stvaralačko - u čudo života. Udahnite život svom snagom svoga bića i prepustite se saradošću čudu života i čudu ljubavi.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović