Pacov - decembar 2015.

Umesto što sve obilazite "kao kiša oko Kragujevca", suprotstavite se.

Ključna reč ovog meseca za vas je "komunikacija". Razgovor će sprečiti da sitni problemi prerastu u u teške muke.Samo se strpite. Bolje sutra dolazi! Iako možda stagnirate na ljubavnom planu, na poslovnom ćete blistati.

Bivo - decembar 2015.

Društveni život vam cveta u decembru. Ukoliko tražite ljubav, možda je pronađete baš tu - u svom bogatom okruženju. Po mladom Mesecu, vaša karijera biće u odličnim rukama - vašim! Slobodno maštarite dalje i postavljajte nove ciljeve. Ipak, stara godina prolazi a nova dolazi...

Tigar - decembar 2015.

Ako niste u vezi, "kandidati" vas mogu vrlo prijatno iznenaditi ovog meseca. Ukoliko vam se neko dopadne, slobodno to i recite, a ako ne, održavajte prijateljski odnos. U drugim odnosima - ukoliko dođe do nekih nesporazuma, ključ je u kompromisu. Na poslovnom planu ćete dobiti priliku da iskoristite neka nova znanja kako biste srušili stare ideje i na njihovo mesto postavili nove. Samo mudro!

Zec - decembar 2015.

Graditi vezu ne znači da treba sve da radite zajedno, istina. Međutim, ovo je period kada će vam biti jako prijatno onda kada "ti i ja" postane "mi". Dozvolite intuiciji da vas vodi... Na poslovnom planu vam možda ne bude baš najlakše, ali potrudite se, dajte sve od sebe kako biste prišli još korak svom cilju.

Zmaj - decembar 2015.

Ukoliko ste sami, promena društvenog kruga bi bila dobra promena. Pozovite neke stare, dobre prijatelje i izađite sa njima. Možda se tu kriju sigurnost i razumevanje koje priželjkujete. Decembar je mesec komunikacije, zato pričajte ali i slušajte sagovornika. Na poslovnom planu konačno isplivava jedna zlatna prilika samo za vas! Neka to ipak bude vaš prioritet, ne dozvolite da vas sada bilo šta ometa ili demotiviše. To je ono što ste dugo čekali. 

Svinja - decembar 2015.

Prijateljski ste nastrojeni i veoma pozitivni ovog meseca, što će vam biti od velike pomoći ukoliko tragate za ljubavlju. Ovo je divan period, kao stvoren za uživanje. Optimizam će vam proširiti krug prijatelja! Na poslovnom planu - što ste aktivniji i pažljiviji to ćete pre biti u prilici da učestvujete u stvaranju nečeg fenomenalnog za vas. Čak i ako ne planirate da menjate posao, do vas će stići informacije koje ćete moći da iskoristite na ovom planu i koje vam mogu otvoriti nove vidike.

Majmun - decembar 2015.

Neki filmski momenti će vas iznenaditi tokom ovog meseca. Ukoliko tragate za ljubavlju ovo nije najbolji trenutak za realizaciju tog koraka.... ali osećanja su vam svakako uzburkana. Šta god da vas tišti ili pak raduje - suočite se sa tim. Na poslovnom planu otkrićete da onaj koji često izdaje naređenja nije nužno šef... Obratite pažnju i budite dobro koncentrisani.

Petao - decembar 2015.

Pitate se gde biste mogli da upoznate nekog novog? Bilo gde! Budite malo otvoreniji, tražite tuđe vrline (za promenu), to će vam biti od velike pomoći ukoliko tragate za romansom. Na profesionalnom planu za decembar 2015. godine ključna reč biće "fleksibilnost". Videćete i sami - sasvim je u redu promeniti mišljenje. Ukoliko prvi plan ne uspe, napravite drugi, te krenite u osvajanje tim, drugim putem. Osmislite i treći plan ako treba. Sve je to sasvim u redu. 

Pas - decembar 2015.

Uživajte u zajedništvu, u ljubavi i toploti, dragi Psi. Svi vaši odnosi će vam pružati dosta nežnosti ovog meseca. Na poslovnom planu, upamtite - timski rad je ključ! Znamo da znate da se snađete i sami. Timski rad ne znači da da nije sasvim u redu reći "ne".

Zmija - decembar 2015.

Decembar je mesec za jačanje prijateljstva i susrete sa nežnom simpatijom. Tu se možda krije i vaša buduća ljubav? Ne žurite, povoljni trenuci će tek doći. I u drugim društvenim odnosima, opustite se. Radite na svojoj fleksibilnosti i koristite do maksimuma talenat da prepoznate šta je ljudima zaista potrebno. To je vaša jača strana, igrajte na tu kartu.

Konj - decembar 2015.

Ukoliko spremni za novu ljubav, tokom ovog perioda shvatićete kako je to kada vam je partner i ljubavnik i prijatelj. Iznenadićete se kad vam srce otkrije ko je u pitanju. Na poslovnom planu nećete blistati ovog meseca, ali i frustracije imaju svoju dobru stranu ako u njima pronađete dodatnu motivaciju.

Izvor: Lovesensa