Ovan: Vodolija, Lav, Blizanac i Strelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetnu privlačnost.

Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se dopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna.

S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan.

Sa Strelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su preko potrebni kompromisi.

Bik: Rak, Devica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Devicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, ali ih to i privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Blizanci: Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitaka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava. S Ovnom ih takođe vezuje neka hemija, ali problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa. Ako postignu kompromis, imaju budućnost.

VIŠE: Astrologija otkriva: o čemu koji horoskopski znak najviše voli da razgovara

S Vagama se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. Vodolija ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, ali ovaj par se puno svađa.

Rak: Škorpija, Ribe, Bik i Device

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Može ih ugroziti eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpijom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. Device im pružaju emocionalnu sigurnost, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito "ja". S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti među njima.

Lav: Ovan, Blizanac, Strelac i Vaga

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava Lavu. S Vagom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane. U odnosu sa Strelcem osim ljubavi veže ih poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

Devica: Bik, Jarac, Škorpija i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Device Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakovima ima puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito "ja". Sa Škorpijom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne pristaje na kompromise.

Vage, Škorpije, Vodolije... otkrijte ko je vaš idealan par na drugoj strani teksta!

PageBreakVaga: Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac

S Blizancima se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. S Lavom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obe strane.

Sa Strelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema.

S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni te mogu biti super par.

Škorpija: Rak, Devica, Jarac, Ribe

S Rakom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. S Devicom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Devica ne prihvata kompromise. S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. Problem može da nastane jedino zbog izdaje Škorpije. S Ribama je reč o različitim osobinama koje se dopunjuju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strelac: Ovan, Lav, Vodolija i Vaga

Sa Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza i zajednički interesi, a problem može izazvati takmičarski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. S Vagom postoji razumevanje i obostran trud, pa njihov odnos može biti primer drugima.

VIŠE: Škorpija ceni odanost, a Jarac toleranciju: evo čemu vaš horoskopski znak ne može da odoli

Vodolija će primiriti Strelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Jarac: Bik, Devica, Škorpija, Ribe

S Bikom je gotovo savršen par jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Devicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. Sa Škorpijom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspešan. S Ribama se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Vodolija: Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan poželi da dominira. S Blizancima dele mentaliltet i puno je hemije, ali i svađa. S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni i mogu biti super par. Strelčeve znaju da primire, a jedini mogući problem je gubitak poverenja.

Ribe: Bik, Rak, Jarac, Škorpija

Različiti su od Bikova, ali upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestati strasti. Sa Škorpijom je reč o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se dopunjuju u različitostima i imaju uspešan brak.

Izvor: 24sata.hr