Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvor snage za vaš horoskopski znak: Bik voli logiku, a Ribe intuiciju

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu. Kod Device ona dolazi do izražaja u krizi, a kod Blizanca u konfliktu...

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Pripadnici ovog znaka su najbolji u odustajanju.

Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno - preseći sve veze i krenuti dalje.

Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, odvići se od pušenja ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju "prizemljeni" i racionalni. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i prolazeći kroz njih oni se pripremaju na sve. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problema sa slušanjem druge strane i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

Rak

Pripadnici ovog znaka su neverovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista želeli kraj sebe da vas mazi, pazi i teši. Sposobni su ostati smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna te su pravo svetlo za druge ljude.

VIŠE: Astrologija otkriva vaše najlepše osobine: Lav je rođeni vođa, Blizanci znaju da uživaju

Lav

Pripadnici ovog znaka rešenja pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadežne. Zbog toga su oni neko koga želite da imate kraj sebe da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi retko očajavaju, njihova unutrašnja snaga leži u traženju novih rešenja, proaktivnosti i nemirenja sa sudbinom te je njihova ona "gde ima volje - tu je i način".

Devica

Pripadnici ovog znaka su pravi stručnjaci u rešavanju kriznih situacija, posebno onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutrašnja snaga se vidi u smirenosti; dok ostali prolaze kroz histeriju, Device izbegavaju svaku dramu i usmeravaju se na rešenje....

Snaga Škorpije, Vodolije ribe... na drugoj strani teksta!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije