Ovan

Pripadnici ovog znaka su najbolji u odustajanju.

Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno - preseći sve veze i krenuti dalje.

Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, odvići se od pušenja ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju "prizemljeni" i racionalni. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i prolazeći kroz njih oni se pripremaju na sve. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problema sa slušanjem druge strane i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

Rak

Pripadnici ovog znaka su neverovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista želeli kraj sebe da vas mazi, pazi i teši. Sposobni su ostati smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna te su pravo svetlo za druge ljude.

VIŠE: Astrologija otkriva vaše najlepše osobine: Lav je rođeni vođa, Blizanci znaju da uživaju

Lav

Pripadnici ovog znaka rešenja pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadežne. Zbog toga su oni neko koga želite da imate kraj sebe da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi retko očajavaju, njihova unutrašnja snaga leži u traženju novih rešenja, proaktivnosti i nemirenja sa sudbinom te je njihova ona "gde ima volje - tu je i način".

Devica

Pripadnici ovog znaka su pravi stručnjaci u rešavanju kriznih situacija, posebno onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutrašnja snaga se vidi u smirenosti; dok ostali prolaze kroz histeriju, Device izbegavaju svaku dramu i usmeravaju se na rešenje....

Snaga Škorpije, Vodolije ribe... na drugoj strani teksta!

PageBreak

...Tipično ćutljivi u takvim trenucima, možete računati na Devicu da "spase stvar".

Vaga

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije.

Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja su nužne osobine bilo da je reč o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine se diplomatske i društvene veštine uvek može osloniti.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umeće - a to je umeće preživljavanja. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velika motivisanost i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

Strelac

Pripadnike ovog znaka po pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da reskiraju znatno više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Bilo da je reč o spašavanju drugih, brzom reagoranju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strelac napraviti ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski - bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su od one vrste ljudi koja najbolje deluje pod pritiskom. Istovremeno moraju da razmišljaju o pet stvari, kako da ne premaše rok a i da zadovolje ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrednost.

VIŠE: Astrologija otkriva: o čemu koji horoskopski znak najviše voli da razgovara

Vodolija

Pripadnici ovog znaka prvaci su u smirivanju emocionalno napetih situacija, bilo da je reč o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama - Vodolije su vrlo svesne kako će to sve proći i nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se s nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lek za stres.

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutrašnju snagu - a to je njihova intuicija. Oni će osetiti da nešto nije dobro i pre nego loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i veruju da će sutra biti bolje.

Izvor: 24sata.hr