Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saznajte sve o Rakovima: kreativni, brižni, romantični

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak...

  Izvor: Foto: Profimedia

Rak kipi od iskrenih osećanja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglav, u drugom popustljiv, u idućem pak ljutit, a već u sledećem blag. 

Ima jaku volju i ustrajan je, ali nekad zna da bude i vrlo rezervisan te je sklon povlačenju u svoj "račiji oklop" ako oseća da ga neko uzrujava ili provocira.

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita - sve je to žena Rak!

VIŠE: Vaše glavne astro vrline: 7 prednosti vašeg horoskopskog znaka

Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi je brižna i porodični je tip žene, Račica uvek u vezi više daje nego što želi da uzme.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema sopstvenim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti k srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom. 

Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, da gleda televiziju u dvoje i toči joj vino. Voli miran, stabilan porodični život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi. Zavođenje i senzualne fantazije su ono u čemu žena Rak neizmerno uživa.

Za nju je seks lagan i senzualan ples i s partnerom s kojim se upušta u ovaj ljubavni čin mora biti emotivno vezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Kakav je prijatelj žena Rak pročitajte na drugoj strani teksta!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije