Ovan

On ima nekontrolisanu potrebu da okrene glavu u vašem pravcu, pa i da uspostavi kontakt očima sa vama. Svaki put, kad ga pogledate, vi vidite da gleda u vas,  s tim što ne pokazuje baš jasno do koje mere je zainteresovan.

Ipak, ovo su prvi očigledni znaci da flertuje s vama.

Bik

On se nakašljava pri svakom pokušaju razgovora sa vama, kao da ga i sam zvuk vašeg glasa zbunjuje. Takođe, kada je bliže vama, ako se desi da razgovara sa drugima, on pokušava da vas dodirne. To je njegov način da pokaže da je zainteresovan za vas i pokaže drugim momcima da treba da se drže dalje od vas.

Blizanci

Često vas dodiruje prstima, ima potrebu da vam stavi ruke oko ramena. Takođe, on pokušava da komunicira bez nekog posebnog razloga, samo iz želje da razgovara sa vama. On će čak slati i neobavezne poruke telefonom samo s namerom da održi kontakt.

Rak

Grudi raširene poput petla, a jedina "hrana" koja može da ga smiri je poljubac. Znak da je duboko u ljubavi jeste rumenilo na obrazima.

Iako ljudi imaju tendenciju da porume na upućene komplimente, kod Raka je ovo očigledan pokazatelj da ima posebna osećanja prema vama.

Lav

Oseća kako mu srce lupa u grudima, i hladan znoj curi niz leđa. Pored toga, pravi je vitez i gospodin i ponaša se kao što i priliči prema pravoj dami. Ako mu nije stalo do vas, nije mu stalo ni do toga šta vi mislite o njegovom ponašanju.

Devica

On gubi apetit, a stomak mu je pun leptirića svaki put kad vidi svoju ljubav. On želi da vam pomogne  u poslu, nudi se da vas odvede do kuće ili sačeka sa posla.

Ovo su znaci da je zaljubljen u vas.

Vaga

Kad  ljubav  osvoji Vagu, to je trenutak kada postaje celovit! Za kratko vreme može da se izmeni, da poboljša fizički izgled do neprepoznavanja. Kad Vaga nađe svoju srodnu dušu, on ulaže neprekidni napor da je impresionira.

Škorpija

Što se tiče njegovog emotivnog sveta, on ne može biti ljut na vas više od dva sata, iz bilo kog razloga. Kada je zaljubljen, on ne može da ostane ljut dugo, to ga jako boli.

Dakle, ako ulaže napor da se izvini ili da prihvati izvinjenje, onda to znači da mu je zaista stalo do vas i vaših osećanja.

Strelac

On želi da pleše sve vreme i on stalno oseća da može trčati maraton. S druge strane, on rado žrtvuje svoju sreću da bi vi bili srećni. To može biti nešto malo, kao odabir restorana, ustupi vam mekani jastuk, ili nešto slično.

Jarac

Zubi se tresu, kolena su u strahu. On se oseća kao da se topi, ali on je "u redu", i on neće pokazati koliko su ga emocije obuzele. Takođe, kada se zaljubi, čak i ako je prezauzet, uvek će naći vremena za vas.

Vodolija

Njegov krvotok izgleda da radi brže kad je zaljubljen. Toliko zrači ljubavlju da bukvalno stoji pored vas, bilo da vi sedite ili ste u nekom drugom položaju. Možda neće delovati kao da pridaje pažnju onome što radite ali stav "mirno" ga odaje.

On će biti uz vas čak i ako niste u pravu. On može imati drugačiji stav privatno, ali nikada pred publikom.

Riba

Njegove noge plešu čak i kada sedi. Ovo je njegova istinska priroda: da na sve načine pokaže kada je zaljubljen. Ako idete na put, ili čak ako ćete se samo provozati sa prijateljima, on će vas pozvati da vidi da li ste stigli na odredište.

On je čovek koji se može opustiti samo ako on zna da ste bezbedni.

Izvor: Ženski magazin