Svekrva u znaku Ovna: u trenutku kada se bude približavala vašoj kući, osećaćete se kao vojnik kome se približava general.

U kuću ulazi kao uragan i ponaša se kao da je ne zanima vaš lični život, ali ne dozvolite da vas to zavara, zanima je više nego što možete da zamislite.

Kuvanje će biti jedno od glavnih meta njenih napada, jer njen sin "pati" zbog vaše kuhinje.

Ona je impulsivna i voli u svemu da bude gazda, ne samo učesnik. Zato je važno suprotstaviti joj se od samog početka i zaustaviti ovaj snažni uragan od svekrve.

Svekrva u znaku Bika: ona će biti ponosna na ženu svoga mezimca, ali kada se najmanje budete nadali podsetiće vas na svoj zavet – to će značiti da joj se nešto nije svidelo. Možda je pomalo materijalista, ali će biti idealni savetnik za vaše finansije.

Manijakalno zahteva čistoću i red. Ukoliko želite da je odobrovoljite nekim poklonom neka bude naglasak na pažnji, a ne ceni. Neće je toliko zanimati lepota koliko sama vrednost poklona. Ukoliko joj previše budete ostavljali decu na čuvanje postoji "opasnost" da postanu razmažena i debela.

Svekrva u znaku Blizanaca: ukoliko na nju ostavite dobar utisak, to će biti kao da ste dobili na lutriji. Teško ćete je razumeti jer jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ali, biće idealna za čuvanje dece jer poseduje veliki osećaj odgovornosti.

Ima potrebu da se meša u lični život svog sina jer je to ono što je primarno zanima. Međutim, u vašoj zajedničkoj svađi neće obavezno stati na njegovu stranu. Ne zato što vas jako voli, nego zbog njenog osećaja pravednosti ili trenutnog raspoloženja.

Svekrva u znaku Raka: ona je zaista pravi Rak. Nije ni nagla, ni opasna, ali zato je u stanju da lije krokodilske suze za svaku sitnicu. Njene neprestane promene raspoloženja čine je izuzetno razdražljivom.

Ne pokušavajte da je lažete jer ima neverovatnu intuiciju, a za njenu hranu koristite samo izraze tipa savršeno, sjajno i jedinstveno jer će vas u suprotnom staviti na crnu listu. Preterano je osetljiva, ali sve što radi, radi da bi bila bliže svojoj deci i porodici.

VIŠE: Horoskop otkriva: kakav je koji horoskopski znak u prijateljstvu

Svekrva u znaku Lava: ovakva svekrva i nije baš najsrećnija prilika. U vama će ujedno videti i svoju konkurenciju pa nemojte očekivati reči hvale. Važno je da joj na početku pokažete zube jer se upravo ona smatra jednom od najinteligentnijih žena zodijaka i vrlo je moguće da će igrati prljavu igru s vama.

Karakteristike svekrva u znaku Device, Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe pročitajte na drugoj strani teksta!

PageBreak

Neprestano će kontrolisati vas, vašu kuću i svaki korak jer ona jednostavno ima urođenu potrebu da sve nadgleda i upravlja svakom situacijom. Pozitivna strana je što je odličan pedagog i uprkos velikoj ljubavi koju oseća prema unučićima nikada ih neće razmaziti.

Svekrva u znaku Device: ona je mnogo razumnija i jednostavnija od ostalih koje pokušavaju da se nametnu. Ključ za uspeh kod nje je čistoća! Ukoliko vam kuća ne bude dovoljna uredna i čista ulaziće u nju kao policajac i praviti raciju pospremanja. Vrlo je štedljiva pa je dobro da joj tražite savet kada su u pitanju finansije, to će definitivno ojačati vas odnos u budućnosti.

Svekrva u znaku Vage: ona će uvek biti vaša desna ruka, biće tu da vas podrži u situacijama u kojima je potrebna i u kojima je nepotrebna, a uglavnom će biti nepotrebna. Međutim, kada događaji dobiju opasan i nervozan ton, odlepršaće kao najnežniji leptirić jer ona ne može da se nosi sa razmiricama. Uvek će biti dobro raspoložena, a svoju će penziju trošiti na skupe poklone svojim unucima.

Svekrva u znaku Škorpije: u ovom slučaju je veliki faktor sreća. Svekrva Škorpija može da bude prava veštica i tiranin koja pogledom seče svaku reč i otvoreno vam pokazuje koliko vas ne voli. Sredine neće biti, ili će vas voleti ili vas jednostavno neće podnositi.

U oba slučaja je važno da joj pokažete svoj stav i budete iskreni i direktni jer to zaista poštuje. Ako pregrmite početak, vremenom ćete videti koliko je osećajna, pažljiva i koliko je u stanju da pruži podršku u svakoj situaciji.

Svekrva u znaku Strelca: u ovakvoj situaciji, svekrva će biti potpuno odsutna. Smatra da njen sin nije više njena briga, nego vaša, tako da se uopšte neće mešati u vaš život. Pored nje ćete se osećati opušteno, a budući da je zanima okultni svet, možete s njom sesti i zapaliti cigaretu, popiti kafu i pričati o astrologiji, kartama i gledanju u pasulj. Sigurno će se u tom slučaju oduševiti vama.

Svekrva u znaku Jarca: meša se samo u finansije jer to je stvar koja je najviše okupira. Ostalo je preterano ne zanima ali voli da kuva, peče, štrika i pravi kolače. Međutim, ne ostavljajte joj previše decu na čuvanje jer će ih neverovatno razmaziti zbog svoje osećajnosti. Ukoliko vam zatreba novac, ona će uvek biti tu, jer ga ima na gomili i uvek će biti tu da vam da koristan savet.

Svekrva u znaku Vodolije: ova svekrva kojoj je najveći cilj opšte dobro sveta neće se skoro uopšte mešati u vaš brak. Biće zaokupljena članstvom u raznoraznim dobrotvornim organizacijama, udruženjima i crkvama. Ako joj ne budete parirali intelektualno manje će vas voleti, ali će vas poštovati u oba slučaja. Ali, ukoliko joj zatražite pomoć, stvoriće se odmah pored vas sa željom da vam pomogne. Unuke će uvek učiti da imaju svoju nezavisnost i svoje mišljenje.

VIŠE: Koja je vaša karma po horoskopu: otkrijte koje zadatke treba da obavite u ovom životu

Svekrva u znaku Riba: neće vam izlaziti iz kuće, ali ne iz zle namere, nego zato što ima potrebu da pomogne i oseća se korisnom. Ključ uspeha je da je vešto držite na distanci, ali da joj stalno napominjete koliko vam je važna i koliko je od pomoći. To će učiniti da se oseća ugodno. Ova mala manipulacija biće od pomoć kod njenih čestih promena raspoloženja, ali znajte da će vam biti od koristi i da će biti pažljiva prema unucima.

Izvor: Astro24