Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok neke jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost sa partnerom.

Ovan

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju - znaju način kako zapaliti partnera.

Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu, oduševljeno i impulsivno.

Bik

Lagano, senzualno i čvrsto, takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze Bikova traju duže nego veze drugih znakova.

VIŠE: Astrologija snova: šta koji horoskopski znak sanja i zašto

Bikovi imaju posebno razvijen osećaj za dodir i zbog toga će vas pre poljupca maziti, tapšati po ramenu ili uzeti za ruku.

Blizanci

Raznolik, zanimljiv i brzo promenjiv. Blizanci vas neće razočarati poljupcem. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate i napričate.

Rak

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, nakon kojeg ćete se osećati toplo i prekrasno.

Lav

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava. Za njegov poljubac se stoji u redovima! S njim sve što treba je da se opustite i prepustite.

Devica

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je potpun.

Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. "Kvaka" je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima... Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Škorpija

Škorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. Oni su strastveni bilo što da rade pa tako i ljube. Sa njima treba zaboraviti na sve drugo i usresrediti se na poljubac, ali zbog načina na koji škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Strelac

Strelci uvek žele više, više i još više! Mnogo će vam dati, te ukoliko želite da ih osvojite poljupcem obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarac

Jarci se retko odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod imele (koju ste spremili mesecima unapred) ljubite elegantno, profinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.

Vodolija

Vodolije su drugačiji, a i njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične.

VIŠE: Kako tuguju horoskopski znakovi: šta može da rastuži Lava, a na šta je osetljiv Ovan

Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima.

Ribe

Ribe će vas poljubiti samo ukoliko lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Ljubiće vas nežno, osećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.

Izvor: Altertv.org