Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro saveti za sve horoskopske znake: kako da 2015. godina bude srećna za vas

Ovnovima Jupiter u Lavu u 2015. godini donosi mogućnost da napreduju, dok se Rakovima pruža šansa za odlazak u inostranstvo ali i promene na polju interesovanja. Pročitajte gde se kriju najveći izazovi, ali i šanse za sreću za vaš ...

  Izvor: Foto: Profimedia

OVAN

Osobe sa podznakom u Ovnu prilika za napredak i sreću očekuje na poslovnom planu ako imate podznak na početku ovoga znaka, a ako je u sredini onda u ljubavi, ili preko dece, ako ste roditelj, ili kroz kreativnost, javnost, scenu, zadovoljstva ili hobi. 

Ako niste još roditelji, neki od vas će biti u mogućnosti da dobiju dete. Sreća vas očekuje i kroz kreativan rad, ili kroz javni život, ako se bavite poslom koji se odnosi na javnost, ili kroz igre na sreću. Promene koje su počele da vam se dešavaju u prethodnim godinama, nastaviće se i u ovoj. Budite otvoreni za njih, kako bi bilo što više bilo oduševljena i pozitivnih iznenađenja , a manje napetosti i unutrašnjeg nemira. Prihvatite promene kao dobrodošle i potrebne i one će takve da budu.

Ukoliko je Ovan vaš sunčani znak i rođeni ste na početku ovog znaka, u periodu od 20. odnosno 21. do 27. marta, vi ćete biti u mogućnosti da napredujete, ako prihvatite neke nove odgovornosti, ili se potrudite više, uložite trud u nešto, jer će vam Sunce biti u trigonu sa Saturnom, koji je ušao u znak Strelca. Istrajnost, trud ili znanje do kojeg dolazite u toku januara, februara i marta će vam omogućiti da stvorite temelj za svoju budućnost, ili da dođete do sigurnosti, ili ostvarenja nečeg čemu težite.

Najviše sreće će imati Ovnovi rođeni aprila, kojima Jupiter u Lavu donosi mogućnost da napreduju i poboljšaju svoj život. 

Dragi Ovnovi, budite aktivni, prihvatite srećnu priliku koja će vam se ukazati, jer će vam to doneti napredak, ili poboljšanje u nekoj sferi života. Jedino što je važno za vas koji ste rođeni početkom aprila je da otpustite, ili završite, ili dopuste da izađe nešto iz vašeg života. To vam donosi Pluton iz Jarca u kvadratu sa vašim Suncem. To možda nije lako, ali je nepohodno da biste mogli da nastavite dalje, onako kako ovaj znak to radi, preduzimljivošću, inicijativom i hrabrošću, koja vam donosi mogućnost da ostvarujte svoje ciljeve ili vam omogućava da budete predvodnik, ili prvi u nečemu.

Za većinu Ovnova ova godina će biti lakša i bolja godina od prethodne, jer Mars neće ići retrogradno, što je važno za vas, te budite  aktivni i zalažite se, ili borite, onako kako vaša priroda to nalaže, a to ćete najžešće, najstrasnije činiti u periodu kada Mars bude u Ovnu od 20. februara  do 31. marta. Tada ćete se izboriti lakše za svoju sreću, posebno od 8. do 12. marta, kada će Mars biti u trigonu sa Jupiterom u Lavu. 

BIK

Da bi 2015. bila srećna i dobra godina za vas i ono što je za vas važno je da imate stabilnost na emotivnom i finansijskom planu. To će vam planete, a naročito Jupiter u četvrtoj kući, i omogućiti u prvoj polovini 2015.Ona će omogućiti da stvorite uporište, mirnu luku u svom domu, porodici u prvoj polovini godine, ako vam je podznak u Biku. Mnogi od vas će u 2015. poboljšati porodične odnose, ili srediti svoj dom, učiniti ga još udobnijim, komfornijim mestom, a u drugoj polovini godine, zavisno od toga kada vam Jupiter uđe u petu kuću doći će do srećnih dešavanja u ljubavi, ili vam doneti mogućnost da se ostvarite kao roditelj, ili ako imate decu da doživete preko njih sreću.Oni koji su sami imaće prilike da započnu novu ljubav i to naročito tokom leta, ili da obnove neku vezu od ranije i to u periodu između 25. jula do 6. septembra. To nije povoljno vreme za početak nove veze, ili za veridbu, ili venčanje, jer će Venera ići retrogradno. Promene vezane za decu su naročito moguće u drugoj polovini septembra i tokom oktobra. Pažljivi budite sa njima. Na poslovnom planu šanse da dođe do zaposlenja predstoje vam oktobra, novembra, ako ste nezaposleni, jer je tada vaša kuća posla izražena i kroz nju će prolaziti Venera. 

Šta nam zvezde predviđaju u ljubavi uoči Nove 2015. godine...

Izlazak Saturna iz Škorpije omogući će vam da se oslobodite nekih bračnih teškoća koje su bile prisutne u prethodne dve godine i da se usmerite na obaveze vezane za finansije drugih i tu prihvatite odgovornosti, posebno ako je vaše zanimanje vezano za to bankarstvo, ili osiguranje. 

Osobama rođenim krajem aprila će ova godina doneti pozitivne promene, sreću i biće to za vas jedna od srećnih godina, kada će vam Jupiter doneti prilike za poboljšanje života. Ovo za vas može da bude jedna od najboljih godina tokom avgusta i septembra. Budite otvoreni za pozitivna dešavanja i što više unosite u to što sledi dobru volju i spremnost da priliku koja vam se ukaže iskoristite, to vam ona može doneti više dobrobiti. Neki od vas će ulaganjem znanja i svojih sposobnosti uspeti da napreduju na poslu, ili na finansijskom planu, drugi u sticanju znanja, ali svakako će svako od vas koji ste rođeni krajem aprila imati srećnu priliku koja vam može učiniti da ovo bude dobra i srećan godina za vas.

Osobe rođene početkom maja su pod uticajem Plutona, koje im donosi mogućnost da velike pozitivne promene dožive, da ostvare neke svoje dalekosežne ciljeve, bilo zbog podrške neke moćne osobe, ili kroz sopstvenu snagu i odlučnost. 

Da bi ovo bila još jedna od dobrih godina za vas, bitno je da radite na osećanju stabilnosti, ali da budete otvoreni za promene koje dolaze, posebno jer će one omogućiti ovoga puta vama više dobrog, nego što je to u prethodnim godinama bilo, te ovo može da bude za vas jedna od najsrećnijih godina.

BLIZANCI

Ovo je godina koja će vama koji imate podznak u Blizancima, na samom početku doneti povećane obaveze ili hvatanje u koštac sa poteškoćama, koje treba da rešavate na vama najprihvatljiviji način, kroz komunikaciju, razgovore u kojima ćete moći da saznate šta je to što opterećuje vašeg partnera i kako da mu pomognete ako ne želite da se on udalji od vas. Rešenje donosi Jupiter, koji je u vašoj trećoj kući komunikacije u prvoj polovini godine i koji omogućava da kroz razgovor, ili neko kratko putovanje, ili zajedničko učenje o nečemu dođete do poboljšanja odnosa. 

On će tokom ove godine, u drugoj polovini preći u vašu četvrtu kuću i doneti mogućnost da uredite dom, ili porodične odnose, te tako stvarate svoju sreću u porodičnom okruženju. Vi ste osoba koja nastoji da se dobro informiše i o raznim stvarima i treba da svoje znanje, veštine ili ideje unesete u stvaranje boljih porodičnih odnosa, ili uređenju, proširenju svoga doma. 

To će vas ove godine učiniti srećnom osobom i tu treba da ulažete. Takođe, promene mogu kod vas da uslede preko uticaja Urana u 11. kući, koji može da vam donese nova prijateljstva, ili novine kroz timski rad ili u nekoj grupi, ili u nekom novom projektu koje budete započeli. Severni Mesečev čvor u vašoj kući ljubavi donosi vam mogućnost da ulažete i dobijate nešto čemu težite u ljubavi.

Vi ste ljubitelji promena, ali ovoga puta da biste bolje prolazili – ako ste rođeni krejem maja (od 20. ili 21. do 25. ili 26. maja) potrebno je da prihvatite određena ograničenja, ili prepreke, kao nešto što treba da vas nauči šta je to što trebate da menjate u svom životu. Saturn vas može usporiti i naterati da se dublje preispitujete, da menjate neki svoj način dosadašnjeg ponašanja, jer neće ići samo ako nastavite onako kako ste do sada činili. Ako to počnete da menjate, biće vam lakše. Dobro bi bilo da budete spremni da naučite nešto novo, što će vam olakšati situaciju, ma koliko to izgledalo naporno u početku. Avgust je vreme da bi trebalo da budete umereni, da izbegavate intelektualnu nadmenost pre svega. 

Više sreće, ili prilike za poboljšanje imaće ove godine oni koji su rođeni oko juna i to između 3. odnosno 4. i 20. juna, a sreća stiže u prvoj polovini godine, kada im Jupiter pravi sekstil sa Suncem. Konkretno, mogućnost da menjaju svoj život, da im 2015. godina donese pozitivna iznenađenje imaće oni koji su rođeni od 2. do 8. juna, kojima će Uran biti u sekstilu sa njihovim Suncem. Oni treba da budu otvoreni za novine,  jer one mogu da budu dobre za njih.

Vi ste prilagodljivi, otvoreni za promene i ove godine kroz trgovinu, komunikaciju, kratka putovanja,učenje ili druženje i možete biti srećni i u elementu, a u drugoj polovini godine ostvarićete se kroz porodicu, dom, bilo da je reč o kupovini ili uređenju doma a naročito ako ste u podznaku Blizanci. 

Na sledećoj strani pročitajte prognoze za Raka, Lava i Devicu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije