Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saznajte sve o Jarčevima: neverovatno jake i duhovite osobe

Ambiciozna, disciplinovana, organiziovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kada do njega dođe - sve je to žena Jarac. Saznajte u nastavku sve o ovom horoskopskom znaku...

  Izvor: Foto: Profimedia

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe.

Saznajte sve o Strelčevima: šarm koji privlači energijom i životom

Neverovatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna te će odmah krenuti da traži rešenje. Može se činiti da je hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Spremna je da svoje ambicije žrtvuje samo zbog porodice. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Saznajte sve o Škorpijama: energični znak koji se nikada ne predaje

Ljubav

Ne zaljubljuje se na prvi pogled niti gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj s neko sviđa neće pustiti sudbinu da odradi svoj već će, uvek svesna svojih sposobnosti i uglavnom dobije muškarca kojeg želi. 

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bite ravnopravna, a za njega će biti podrška i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti. 

Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da dođu do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž.

Prijateljstvo

S obzirom na to da je prirodni vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima.. 

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvek možete pitati za savet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju decu, sklona je da radi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju. 

Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvek daje do znanja da se na nju mogu osloniti. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpiji ili Ribi.

Izvor: Zadovoljna.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije