Osobe rođene u znaku Strelca - osim svog šarma i pozitivne energije -  odlikuju se time što su u neprekidnoj su potrazi za novim znanjima i otkrićima!

Obožavaju da vode duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do seksa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno.

Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora imati fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost i površnost.

Ljubav

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Stoga na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge Strelečeve ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratilac obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju pa stoga mirne kućne večeri provedene ispred TV-a nisu njen pojam idealne veze.

Život želi da deli s nekim s kime će mentalno i fizički biti ravnopravna, pa želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strelac obožava da putuje.

Čak i kada je totalno "opijena" partnerom, uspeva da zadrži nezavisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strelac u krevetu je prava vatra, a seksu često pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouverena i samosvesna, u krevetu je senzualna tigrica voljna da isproba sve, od raznih poza do neobičnih mesta.

Prijateljstvo

Želite li da proširite vidike i rešite se predrasuda, prijateljica rođena u Strelcu najbolje će vam u tome pomoći. Osim što je majstor u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Voli da se šali se na svoj račun ako će tako zabaviti i nasmejati svoje prijatelje.

Njeni prijatelji su ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija te različitih kultura.

Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodolije ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna podići atmosferu i u društvu u kojem su same žene. Ima i puno prijatelja s kojima deli ljubav prema adrenalinu.

Kako navodi Super žena, ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima.

Obično je totalna suprotnost od svog partnera: čak i kada nema konkurenciju sa kojom bi se nadmetala, žena Strelac ima poteškoća da pokaže svoju privrženost partneru zato često bude proglašena frigidnom. O njoj se često misli da je emotivno uzdržana.

On mora biti zreo, dosetljiv i otvoren za pustolovine. Nije potrebno da bude bogat, mada bi to pomoglo... Za nju on će biti njen vitez, princ iz njenih devojačkih snova.

Ona je dobra majka, mada ponekad ume da bude preterano stroga prema svom potomstvu.

Sa druge strane, ona teži ka tome da razmazi svoju decu igračkama i nagradama, pa je moguće da se ta deca tokom puberteta suoče sa društvenim problemima.

Najbolje se slaže sa: Lavom, Vodolijom, Blizancima, Strelcem, Vagom i ponekom Ribom

Najčešće profesije: poslovna žena, muzičar, glumica, novinar, profesor, tehnolog, državni službenik, istraživač, stjuardesa, pilot, džokej...

I za kraj, nikada je ne pitajte gde je bila i sa kime, ona voli slobodu, a vi joj možete verovati. Ograničavanje slobode za nju nije opcija.

Izvor: Zadovoljna.hr