Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrijte koje su slabe tačke horoskopskim znakovima

Svaki od horoskopskih znakova ima poneku slabu tacku. Saznajte koji horoskopski znak ne voli da priča o novcu o finansijama, a koji znak se lako iznervira. Ponekad će vam ovo saznanje koristiti ako želite da održite dobar odnos.

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Ovnovi ne vole naredbe. Svako ko pokuša da im naređuje ili da im govori kako nešto da urade, neće se više druziti sa tom osobom. Retki su Ovnovi koji vole vole nadređene. I još jedna stvar koju treba izbegavati kod Ovnova je ta da ne voli da sluša o svojim manama.

Bik

Bikovi ne vole kada im neko remeti odmor, kada ih ometate u jelu ili dirate njihove stvari. Ako ih u tim stvarima prekinete, oni postaju jako nervozni i tada je najbolje da ih izbegavate. Često stavljaju nematerijalne stvari na mesto pre materijalnih.

Blizanci

Blizanci se vema brzo i lako uvrede ako im kažete da ćute, da su dosadni ili da ne rade neku stvar dobro. To moze da bude uzrok da Blizanac prestane da priča sa vama. Blizanci najviše mrze da im neko govori kako treba da voze u toku vožnje.

Rak

Rakove je vrlo lako iznervirati ako im date da rade poslove koji nisu vezani za porodicu, kuću ili dvoriste. Ne vole da rade samostalno, uvek više vole da rade timski. Takođe jako teško menjaju svoje navike i ako im pokušate promeniti to, sukobićete se sa njima.

Povezane vesti

Lav

Lavovi ne vole naredbe. Ne pričaju o svom finansijskom stanju, dakle sa njima nikako o novcu i finansijama. Ne vole ni ljude koji su hvalisavci. Stara narodna izreka kaže, ne diraj Lava dok spava, tako da izbegavajte da ih budite.

Devica

Device su najosetljivije za modu i za stil oblačenja, isti je slučaj sa rasporedom nameštaja i stvari u kući. Tako da ako ne želite svađu sa Devicama, izbegavajte to. Device vole same da organizuju svoje mesto i vreme i nemojte im vi to nametati.

Na sledećoj strani pročitajte i za ostale horoskopske znakove.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije