Ovan

Partnerima koji su vezu započeli u vladavini Ovna nikada neće biti dosadno. Između njih uvek postoje iskre, a rešenje svih svađa nalaze u spavaćoj sobi. Na druge oni veroatno ostavljaju utisak kao da su na ivici raskida, ali njihova veza je dovoljno čvrsta i preživeće sve nesuglasice i razlike. Među njima nema laži, a upravo je iskrenost jedan od temelja na kojima grade čvrst odnos.

Bik

Parovi koji su započeli vezu u znaku Bika imaju čvrst i stabilan odnos. Ove veze uspešno odolevaju svim problemma, dok oni jedno u drugom pronalaze potporu. Nikada im neće nedostajati nežnosti i strasti. Jedina opasnost može biti činjenica da se partneri potpuno prepuštaju zajedničkom uživanju, pa time zanemarajuju druge bliske ljude.

Blizanci

Osobe čija je ljubavna veza započela u vreme vladavine Blizanaca, pre svega dobri su prijatelji i odlični životni suputnici. Raspoloženi su za zabavu i izlaske, imaju savršenu međusobnu komunikaciju, a odsutnost ljubomore još je jedna vrlina ove veze. Negativna strana je to što partneri ulažu previše u društveni život, pa postoji velika verovatnoća da u budućnosti prestanu sa razmenom nežnosti, a njihov odnos mogao bi postati samo prijateljski.

Rak

Ova veza će biti ispunjena nežnošću i romantikom, a partneri ne mogu izdržati dužu razdvojenost. Njima nikada neće nedostajati nežnosti i topline. Oboje žele veliku porodicu sa puno dece. Loša strana je prevelika međusobna posvećenost, jer partneri ne žele nikuda ići jedno bez drugog.

Lav

Veza započeta u znaku Lava će biti puna drame i strasti. Partneri će se u jednom trenutku žestoko svađati, a u narednom će usledi strastveno pomirenje u spavaćoj sobi. Romantični izlivi emocija uobičajena su pojava. Ovi parovi pokušavaju se drugima predstaviti u najboljem svetlu, čak i kada između njih postoje nesuglasice.

Devica

Ljubavnu vezu, koja je počela u vreme vladavine ovog znaka, karakterišu istrajnost i stabilnost. Obostrana želja za sigurnošću partnere čvrsto drži zajedno, a iskrena i otvorena komunikacija, kao i odsutnost žestokih svađa samo su neke od prednosti ovog odnosa. Oni uživaju u intelektualnim razgovorima i gledanju filmova. Ipak, ovoj vezi će možda nedostajati strasti, obzirom da partneri nisu skloni otvorenom izražavanju emocija.

Vaga

U ovoj vezi se sve vrti oko ljubavi, partneri uživaju u razmenjvanju nežnosti, pažnje i poklona, uvek paze na osećaje i želje onog drugog. Oni su zaljubljeni, a zajedničke romantične večere i izlasci pomažu im u održavanju strasti. Ovo dvoje se neće olako upuštati u svađe, pa bi jedini problem mogao biti nedostatak iskrenosti i potiskivanje frustracija.

Škorpija

Ovo je strastvena i uzbudljiva veza u kojoj pršte emocije. Od trenutka kad su se upoznali, oboje su osetili snažnu seksualnu privlačnost, koja će biti glavni faktor za opstanaka veze. Ipak, česte svađe, ljubomorne scene i ispadi posesivnosti mogli bi na kraju dovesti do prekida veze, ukoliko oba partnera ne pokažu više tolerancije.

Strelac

Veza koja je započela u vladavini vedrog Strelca, bazira se na uzajamnom poštovanju i razumevanju. Partneri se ne opterećuju ljubomorom i sumnjama, i nisu jedan od onih parova koji svuda idu zajedno. Lična sloboda i nezavisnost svakako su jedan od bitnijih faktora u ovoj vezi.

Jarac

Ova veza možda nije ispunjena nežnostima, toplinom i romantičnim gestovima, ali je stabilna i partnerima pruža osećaj sigurnosti. Oni poštuju jedno drugo i nikada ne upuštaju se u svađe, emotivne ucene i manipulacije. Sve probleme brzo i lako rješavaju. Poštuju novac i sigurnost koju im pruža. Ipak, trebali bi se više potruditi oko nežnije strane veze, kako se međusobna bliskost ne bi izgubila..

Vodolija

Ovu vezu bi najlakše mogli opisati kao pomalo neobičnu i veoma zanimljivu. Možda se na prvi pogled radi o ljudima koji ne odgovaraju jedno drugom, ali su u stvari savršen par. Odsutnost ljubomore odličan je temelj za uspostavljanje stabilnog odnosa. Veza bi mogla dugo potrajati,ukoliko se partneri ne budu međusobno „gušili“.

Ribe

Ako ste nežni, romantični i tražite stalne izlive emocija, ovo je idealna veza za vas. Velika ljubav i naklonost, koju partneri osećaju jedno prema drugom garancija su uspeha. Ova veza će biti ispunjena emocijama, pa i povremenim dramama, ali u osnovi oba partnera paze na voljenu osobu i nije im teško da se povremeno žrtvuju zbog zajedničke ljubavi.

Izvor: Cosmopolitan.rs