Pustite krivice i grehe iz prošlosti i gledajte u budućnost. Za one koji su već u vezi, ovo je period kada vezu treba ojačati kako bi izdržala test vremena i sudbine. Ove godine vi ćete osećati snažnu potrebu da zadovoljite partnera više nego ikad. Nastavite i uživajte. Planete ljubavi su u orijentisane u vašu korist, a ove godine će u vašoj ljubavi prevladati harmonija.

PROČITAJTE JOŠ: 3 ZNAKA KOJA UKAZUJU DA ĆETE POSTATI MILIONER: proverite da li vas očekuje bogatstvo u budućnosti

FINANSIJE

U 2018. godini biće mnogo više trošenja za Bikove, kao nikada pre. Postojaće stalan priliv sredstava, međutim i odliv će biti adekvatan prilivu, ostavljajući vas tako u situaciji da nemate šta da uštedite. Neki neizbežni troškovi će prekinuti vaše budžetske planove. Ali budite odlučni da ne podlegnete spoljašnjem pritisku u smislu finansijske potrošnje.

Srednji deo godine može doneti veliki priliv u novčani fond. Planirajte svoje finansije i oslobodite se svih loših kredita i zaduženja. Napravite pametne poteze kako biste smanjili neželjene troškove u životu. Neki Bikovi bi mogli da kupe nešto velike vrednosti, kao što su kuća, zemljište ili luksuzno vozilo i to sve krajem godine.

ZDRAVLJE

Godina 2018. godine započinje napomenom za Bikove da će njihovo zdravlje i energija bili prilično dobri. Ovo bi bilo dobro vreme za početak bavljenja nekim sportom i odustajanje od nezdravih navika koje ste stekli u životu, a koje bi imale dugotrajne loše posledice. Oko drugog tromesečja može doći do pada nivoa energije a tada će i vaš "borbeni moral" biti stavljen na test. Čuvajte svoje emocije i držite ih pod kontrolom i proverite svoje zdravlje nakon nekoliko meseci.

Povremeno se opustite i podmladite duh. Napregnite i svoje mentalne snage, tražite mogućnost da svoj razvoj pokrenete do višeg nivoa. Neka vaš nivo samopouzdanja raste a uklonite stres i naprezanje iz svog života. Ne dopuštajte da vam sitne iritacije uznemire srce, ostanite fleksibilni prema svim sitnim životnim izazovima.

PORODICA

Ove godine vaš glavni zadatak je da dovedete do primirja u porodičnim odnosima. Biće puno tenzija oko vas, tako da morate povući pozitivne poteze i korake da biste situaciju održavali u miru. Biće neophodno puno takta i diplomatski pristup. Uverite se da vaše lične granice ostaju netaknute. Vaše dobre namere prema porodici donose osećaj poverenja i sreće tokom čitave godine.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

Bik - januar 2018: U mesecu januaru imate vrlo pozitivne izglede. Možete računati na prijatelje i porodicu da vam pomognu, tako da se možete obratiti njima za svaku vrstu podrške. Oni su više nego voljni da budu od koristi, jer izuzetno cene bliskost s vama. Vaš ljubavni život takođe će se takođe razvijati u pozitivnom pravcu ovog meseca, primetićete da je partner posvećeniji nego ikada ranije. Bezbednost i stabilnost koju ste oduvek želeli od svog voljenog, sada je tu i ništa ih neće moći tek tako srušiti.

Bik - februar 2018: Bolje da vam se niko ne ispreči na putu ovog meseca. Vi ste kao planina i preći ćete preko svakoga ko vam se ispreči na putu. Svako ko sarađuje s vama dobiće priliku da nastavi saradnju sa vama, ali vi nećete čekati nikoga iz bilo kog razloga. Odlično je što ste tako odlučni, samo pazite da ne povredite osećanja nekoga koga zaista volite. Ne zaboravite da pokažete svoje osećanja prema onima koji ne štede ni osećanja prema vama.

Bik - mart 2018: Izgleda da vam se točkovi vrte, ali u mestu, nigde se ne krećete. Zastanite, procenite situacije i pokušajte da napravite bolji plan.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak godišnjeg horoskopa za BIKA za 2018!