Kejt Midlton nedavno je rodila treće dete, princa Luisa, a ceo svet se pitao šta je princ Vilijam poklonio lepoj princezi posle porođaja, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU! SVI SU BIILI ŠOKIRANI KADA SU VIDELI KEJT MIDLTON: da li je engleska princeza namerno obukla ovu haljinu za kraljevsko venčanje? (FOTO)

Princeza je za kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl obukla vanila žutu haljinu, ali svi su primetili jedan detalj na njenoj ruci. Naime, poznato je da Kejt najčešće od nakita nosi samo verenički prsten, ali ovoga puta je njenu desnu ruku ukrasio veliki prsten sa citrinom

Mnogi veruju da je ovaj prsten princ Vilijam poklonio Kejt nakon rođenja trećeg deteta, a lepa princeza je izabrala specijalnu priliku da ga pokaže javnosti.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda prsten - iznenadiće vas kada pročitate zašto je baš njega princ Vilijam izabrao! 

INTERNET POLUDEO - NAPOKON OTKRIVEN POKLON ZA KEJT MIDLTON POSLE POROĐAJA:  da li se lepa engleska princeza ovako brani od uroka? (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Princ Vilijam je za rođenje prvog deteta (princ Džordž) poklonio Kejt plišanog medu, za rođenje drugog deteta (princeza Šarlota) minđuše, a za treće je izgleda izabrao najskuplji poklon, a mnogi nagađaju da je princ namerno izabrao baš kamen citrin.

Citrin je simbol novog života, ali ovaj kamen po verovanju privlači bogatstvo i pozitivnu energiju. Takođe, citrin je redak kristal koji ne mora da se čisti, već je uvek izvor pozitivne energije koja nas štiti od nesreće

PROČITAJTE JOŠ: ZABORAVITE MEGAN MARKL! NAJLEPŠA TURSKA VENČANICA SVIH VREMENA ODUŠEVILA SVE MLADE: žene poludele za haljinom od čipke i kristala (FOTO)

Da podsetimo, Megan Markl je dobila skupocen poklon za venčanje od princa Harija - pogledajte OVDE!

Ostaje da vidimo da li će Kejt ovaj prsten uvek nositi kao i verenički, ali sigurni smo da joj se ovoga puta Vilijamov poklon zaista dopao.

Izvor: Lepa & srećna