Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger baš znaju da uživaju! Lepa Srpkinja i slavni Nemac žive u penthausu od 230 kvadrata u Čikagu koji se nalazi u hotelu "Valdorf Astorija" sa pogledom na jezero Mičigen.

PROČITAJTE JOŠ: Najlepše cvetne slike Ane Ivanović: srpska lepotica u svetskim baštama i nezaboravnim pejzažima (FOTO)

Kako prenose svetski mediji iznajmljivanje ovog apartmana je oko 30.000 evra, a kada bi se kupio koštao bi skoro 10 miliona evra. Anin jedini uslov je bio da ovaj penthaus ima terasu, što joj je i ispunjeno, dok je stan opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom.

Kako izgleda spavaća soba u stanu Ane Ivanović pogledajte na sledećoj strani!

PageBreak

Apartman je sačinjen od dnevne i porodične sobe, trpezarije, dok je kupatilo urađeno sa najmodernijim standardima, sa dva lavaboa, dve tuš kabine, a u stanu se nalaze još četiri kupatila.

PROČITAJTE JOŠ: Ovako seksi izdanje Ane Ivanović još nismo videli: evo kako se najlepša teniserka sveta spremila za noćni provod u Čikagu (FOTO)

Kako izgleda pogled sa Anine terase pogledajte na sledećoj strani!

PageBreak

Iako se penthaus iznajmljuje potpuno opremljen, Ana i Bastijan su odlučili da unesu svoj nameštaj iz Engleske pošto im je omiljeni stil, kako otkrivaju svetski mediji, ležerna elegancija.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović opet zasenila sve svetske lepotice: koja od ove 2 modne kombinacije je vama lepša?

PROČITAJTE JOŠ: Upoznajte najlepše žene fudbalera u Premijer ligi: nećete verovati koje mesto zauzima Ana Ivanović (FOTO)

Tekst: M.N.

Izvor: Kurir