Poznata srpska teniserka ponovo je pokazala da važi za jednu od najlepših žena na svetu, a njen stil oblačenja ostavlja modne kritičare bez daha! Evo kako Ana Ivanović izgleda u opuštenoj varijanti, a kako na crvenom tepihu, piše Lepa & srećna.

Anu često viđamo u "kežual" garderobi, u klasičnom kaputu, farmerkama, atletskim majicama, ali kada se pojavi u elegantnom izdanju svi su oduševljeni teniserkinom lepotom.

Ana je nedavno objavila fotografiju i svojim jednostavnim, ali inspirativnim stajlingom oduševila sve dame na Instagramu. Naime, teniserka je obukla sive pantalone na crtu, klasičnu belu majicu sa neutralnim prugama i roze džemper. Posebni pečat stajlingu dali su aksesoari, poput naočara i unikatne ogrlice.

PROČITAJTE JOŠ: Upoznajte najlepše žene fudbalera u Premijer ligi: nećete verovati koje mesto zauzima Ana Ivanović (FOTO)

Međutim, kroz par dana Ana se na glamuroznoj gala večeri u nemačkoj banji Baden-Baden pojavila u elegantnom izdanju i pokazala da je sa pravom nazivaju najlepšom sportistkinjom.

Teniserka je obukla dugačku haljinu koja ističe njenu savršenu figuru. Haljina je u ciklama boji koja je pravi hit ovog proleća, a poseban utisak ostavlja to što je jedno rame otvoreno. Ana je uz haljinu obula crne salonke, a upečatljiv nakit je učinio da izgleda zanosno.

PROČITAJTE JOŠ: Jedan se raduje, dok drugi plače: evo kako su Novak Đoković i Bastijan Švajnštajger reagovali na povlačenje Ane Ivanović (FOTO)

SVE ANINE SLIKE U ELEGANTNOJ HALJINI NA CRVENOM TEPIHU POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Prelepoj Ani Ivanović modni kritičari nemaju šta da zamere! Pogledajte dve najlepše modne kombinacije srpske teniserke...