Posna hrana za zdravu redovnu ishranu, kao i za slave i svečanosti tokom posta, uključuje i ukusna jela od ribe. Evo odličnih recepata za pripremu oslića, pastrmke i šarana.
Dimljeni šaran je omiljeno jelo na svakoj posnoj slavskoj trpezi! Pročitajte kako da ispržite, osušite i poslužite dimljenog šarana poput profesionalnih kuvara...
(RECEPT) Trikovi za prženje i sušenje ribe: kako da pripremite najukusnijeg dimljenog šarana (POSNO + SAVETI)
Dimljena riba može da se poslužuje kao predjelo, ali najčešće se prvo kratko proprži na ulju, dobro se ocedi pa se topla posluži uz krompir salatu ili omiljeno povrće.
Napomena: Pored oslića, na isti način možete da spremite i sardele, lignje, repiće račića ili bilo koju rečnu ribu.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.