Posna hrana za zdravu redovnu ishranu, kao i za slave i svečanosti tokom posta, uključuje i ukusna jela od ribe. Evo odličnih recepata za pripremu oslića, pastrmke i šarana.
Dimljeni šaran je omiljeno jelo na svakoj posnoj slavskoj trpezi! Pročitajte kako da ispržite, osušite i poslužite dimljenog šarana poput profesionalnih kuvara...
(RECEPT) Trikovi za prženje i sušenje ribe: kako da pripremite najukusnijeg dimljenog šarana (POSNO + SAVETI)
Dimljena riba može da se poslužuje kao predjelo, ali najčešće se prvo kratko proprži na ulju, dobro se ocedi pa se topla posluži uz krompir salatu ili omiljeno povrće.
Napomena: Pored oslića, na isti način možete da spremite i sardele, lignje, repiće račića ili bilo koju rečnu ribu.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka