Sastojci:
- 1kg pastrmke
- 350 gr lešnika
- 4 glavice luka
- 6 kašika maslinovog ulja
- so, mleveni i biber u zrnu, lovor
Priprema: Probarite kratko (10-15 minuta) pastrmku u maloj količini slabo posoljene vode, sa biberom u zrnu i lovorom, pa je ocedite i ostavite na toplom. Očistite i naseckajte sitno luk, pa ga upržite do svetlozlatne boje. Sameljite lešnike, dodajte u luk, posolite, pobiberite, i dodajte vodu u kojoj ste kuvali ribu, pa kuvajte pet minuta. Na kraju pažljivo spustite i ribu u sos i na tihoj vatri ostavite još pet minuta.
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka