Megan Markl je izabrala novu kuću iz snova za selidbu porodice u Kanadu, piše Lepa & Srećna.

Ova fantastična luksuzna vila s pogledom na okean je, navodi izvor iz kanadske agencije za nekretnine, pravi raj u Zapadnom Vankuveru. Cena je nešto viša od 27 miliona dolara. Reč je o prestižnoj lokaciji, na kojoj žive samo bogataši, ali je atmosfera vrlo opuštena.

Na nešto više od 600 kvadratnih metara smešteno je šest spavaćih soba i pet kupatila, kao i prelep dnevni boravak i trpezarija. Terase su fantastične, a najlepši je zadnji deo zaštićen bočno visokim zidovima.

Na završnom spratu je poseban apartman koji bi mogao idealno da posluži za smeštaj obezbeđenja koje će Hari, Megan i Arči trajno imati. Oko toga se još lome koplja u Velikoj Britaniji.

Naime, "tvrdi otkaz" ili Megzit, kako kraljevsku ostavku nazivaju ostavio je otvoreno pitanje plaćanja obezbeđenja za - sad već bivši - kraljevski par.

Ova kuća na takozvanoj "Zlatnoj milji" neće biti suviše teška za čuvanje, jer je dobro obezbeđena kapijama i ogradama, a komšiluk jedva čeka super-slavne novajlije.

Kako izgleda prelepa vila, stara više od 100 godina ali u besprekornom stanju, pogledajte u galeriji slika.

GALERIJA SLIKA - NOVI DOM ZA MEGAN I HARIJA

LepaiSrecna Porodična kuća od 600 kvadrata na Zlatnoj milji u Zapadnom Vankuveru - da li će ovo biti novi dom za princa Harija, Megan Markl i njhovog sinčića Arčija?