VEŽBA ZBOG KOJE VOJVOTKINJA KEJT NOSI VELIČINU XS: Samo 5 minuta dnevno dovoljno za fenomenalan rezultat

Vojvotkinja Kejt ima besprekornu liniju, uprkos tome što je majka troje dece, pa mnoge zanima kako joj to polazi za rukom.

Profimedia

Kada je par puta u danima kada je kraljevska porodica imala sporske aktivnosti, vojvotkinja Kejt pokazala svoje izvajane noge, svi su bili zadivljeni- izvežbane, bez trunke sala i celulita, kao kod poznatih manekenki.

Mnoge dame je zanimalo koje vežbe upražnjava Kejt da bi izgledala ovako vitko i zategnuto. Istina je da je supruga princa Vilijama oduvek bila naklonjena sportu pa se u srednjoj školi bavila mnogim aktivnostima poput plivanja, igranja tenisa i trčanja, a jedna vežba je najzaslužnija što nosi XS veličinu.

Naime, Kejt Midlton redovno radi "plank", odnosno izdržaj, moćnu vežbu koja angažuje, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela. Dovoljno je da ovoj veži posvetite samo pet minuta na dan i bićete iznenađeni rezultatima. Pokreta nema, zato je najvažnije pravilno držati telo. Na taj način jačaju se mišići leđa i trupa, ali i noge, ruke i grudi.

Kejt Midlton pored planka redovno radi i trbušnjake, a rezultat je više nego očigledan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna