ZA DORUČAK UVEK JEDE ISTU NAMIRNICU: Tajne vitke linije Kejt Midlton - zdravo i jednostavno za pripremu

Ishrana princeze od Velsa je raznovrsna, ali dan joj uvek počinje istim obrokom.

Profimedia

Kejt Midlton ima besprekornu liniju, uprkos tome što je majka troje dece, pa mnoge zanima kako joj to polazi za rukom. Osim dobre genetike za to su zaslužni naporni treninzi i birana ishrana koja se zasniva na voću i povrću. Princeza od Velsa svakoga jutra za doručak jede ovsene pahuljice. One joj obezbeđuju dovoljno energije za dnevne obaveze, bogate su vlaknima i smanjuju osećaj gladi,  a 100 grama ovsenih pahuljica ima manje od 400 kalorija.

U 100 grama ovsenih pahuljica ima skoro 17 grama proteina, više od 66 grama ugljenih hidrata, manje od 7 grama masti, a obiluju omega-3 i omega-6 masnim kiselinama.

Princeza od Velsa uživa u salati od lubenice sa  fetom, avokadom i krastavcem, a obožava i sirovo voće i povrće. Sočivo sa karijem je omiljena večera Kejt Midlton, a za ručak najčešće jede grilovano povrće.

Fitnes je takođe važan deo života princeze od Velsa, a jedna vežba je najzaslužnija što nosi XS veličinu. Naime, Kejt Midlton redovno radi "plank", odnosno izdržaj. Ova moćna vežba angažuje, ne samo stomačne, već i mišiće celog tela i stručnjaci tvrde da je dovoljno samo pet minuta planka na dan kako bi se ojačali mišići leđa i trupa, ali i noge, ruke i grudi.

Pogledajte još fotorgafija Kejt Midlton u galeriji ispod.

Profimedia Modne kombinacije na Vimbldonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna