Kada planiramo osveženje životnog prostora, uvek razmišljamo o interesantnim i cenovno prihvatljivim komadima nameštaja, koji pre svega treba da budu praktični, kako bi se savršeno uklopili u sve prostorije. Postupak kupovine ne mora da zahteva previše vremena i zato je savet da unapred osmislite koji deo doma želite da obogatite novim dekorom, zatim odredite budžet, napravite listu i krenete u nabavku. Kompanija JYSK ovog leta je predstavila novu kolekciju malog nameštaja i dekoracije koja će se uklopiti u sve one delove prostora gde osećate da nešto nedostaje. Kako bismo vam olakšali potragu za jedinstvenim i korisnim komadima nameštaja, u nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih ideja za unošenje malih, ali značajnih promena u životni prostor.

Prema rečima Rikke Høst, menadžerke kategorije nameštaja u kompaniji JYSK, nov asortiman nameštaja odiše modernim dizajnom, zanimljivim bojama, materijalima i oblicima.

„Verujem da šarene nijanse dobijaju sve više pažnje u oblasti dizajna enterijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se da ubacimo nešto veselije tonove kroz nove detalje, a upravo sa malim nameštajem na  jednostavan način možete da unesete primetnu promenu u svoj dom. Pored jarkih boja, kreirali smo i kombinacije sa neutralnim tonovima kao što su bela i bež uz nekoliko crnih detalja, kako bismo održali smirenu skandinavsku estetiku”, otkrila je Rikke Høst.

Zidni ormarić MALLING pokazao se sjajnim izborom i zato je od sada dostupan u novoj, zagasito plavoj nijansi koja predstavlja idealan način da osvežite kupatilo, kuhinju ili trpezariju.

jysk detalji 3.jpg
Promo, Foto: Morten Rehne 

Još jedan atraktivni novitet je pomoćni stočić ARCH, koji svojom bordo bojom i okruglim oblikom svakako privlači pažnju.

jysk detalji.jpg
Promo, Foto: Morten Rehne 

Ukoliko volite jednostavniju estetiku, onda je stočić HALBY u boja peska idealan izbor za vaš dom. Ovaj komad nameštaja je veoma praktičan zbog svoje funkcionalnosti i lakoće premeštanja, a interesantno je da može poslužiti i kao noćni stočić, ali i kao nameštaj pogodan za hodnik.

jysk detalji 2.jpg
Promo, Foto: Morten Rehne 

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posedujete jeste da izložite svoje knjige ili časopise na novoj polici MAGSTRUP. U ovu policu će se idealno uklopiti vaše omiljene knjige recepata, a nova kolica JUKKERUP za začine ili biljke upotpuniće vaš kuhinjski dekor. Prostora nikad dosta!

jysk detalji 5.jpg
Promo, Foto: Morten Rehne 

Svi proizvodi dostupni su u JYSK radnjama i na JYSK.rs.

 Tekst: Promo