Tekst: Promo

Već duže vreme su veoma popularni, jer su sasvim dovoljni da skroz promene izgled prostorije. Čine enterijer interesantnim, upečatljivim i modernim. Predstavljamo vam jedan od najtraženijih koji će učiniti vaš dom ili poslovni prostor jedinstvenim!

3d sat za tekst.jpg
Promo 

Sat T4333S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srevrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA.

U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu.
Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije.

Ako u vašoj prostoriji više pristaje sat u crnoj boji, možete ga poručiti OVDE ili pozvati 011/442 0502.

3d sat za tekst 2.jpg
Promo 

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D i akrilnih satova!